GrandPashaBet Teknik Sorunlar Abidesi

17 Mart 2024 02:18429
Serdar'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Oyunlarda sürekli takılma sorunu yaşanmakta ve kazanılan freespinler verilmemektedir. Müşteri danışmanları, bu durumun olabileceğini belirterek geçiştirmektedir. Oyunlarda takılma meydana gelirse çevrimler başarısız olmakta ve zaten kaybedilen miktarın bir önemi ya da sonucu kalmamaktadır.

Eğer bir güncelleme veya çalışma yapılıyorsa, bu durum kullanıcılara bildirilmelidir.

2 Destek
18 Mart 2024 19:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Serdar bey, Oyun hesabınızı kontrol ettiğimizde hesabınız ile alakalı herhangi bir problem mevcut değildir, kazançlarınız eksiksiz olarak tarafınıza aktarılmıştır. Tarayıcınızı, internet bağlantınızı ve cihazınızı kontrol ederek sorunu çözebilirsiniz. Grandpashabet ailesi olarak oyunlarınızda bol kazançlar, keyifli günler dileriz. Saygılarımızla, Grandpasha365

Serdar
24 Mart 2025 22:35

Teşekkürler

GrandPashaBet Oyun Platformunda Donma Ve Ödeme Sorunu

25 Mart 2025 14:38242

"Arayan beyefendi yardımcı oldu teşekkür ederim iyi çalışmalar"

GrandPashaBet Kayıp Bonus Ödemesi Ve Üyelik İptali Sorunu

10 Mayıs 2025 17:59773

Sitenizde her gün yatırım yapıyorum, ancak kayıp bonusu ödemesi hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumla ilgili artık işlem...

1 Destek

GrandPashaBet Ödeme Alamıyorum

16 Ocak 2024 10:431.748

Siteden Bonus kullanmadan oynayarak kazandığım miktarı çekemiyorum. Ana para çevrimi yapmam gerektiği söyleniyor. Ana pa...

1 Destek2 Yorum

GrandPashaBet Sorunumu Çözün

12 Ocak 2024 13:541.861

Bakiyemi hiçbir sebep olmadan sildiler. Free spin verdiklerini belirtmişlerdi. Kullandım ve 4000 TL kazandım. Çekim tale...

GrandPashaBet Çok Fazla Müdahale Var, Kuruş Dahi Vermiyor

1 Mart 2024 09:411.505

"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"

1 Destek

Tümünü Gör
GrandPashaBet Mağdurum, Paramı Vermediler

GrandPashaBetMağdurum, Paramı Vermediler

Esra
GrandPashaBet Site Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

GrandPashaBetSite Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

Tugay
GrandPashaBet Sitesinin Oyunlara Müdahalesi

GrandPashaBetSitesinin Oyunlara Müdahalesi

Yunus
GrandPashaBet Oyunlara Müdahale Var!

GrandPashaBetOyunlara Müdahale Var!

Bahar
GrandPashaBet Hesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

GrandPashaBetHesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

Ramo

Öne ÇıkanKonular