Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Gözalan Group/Con-Teks İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Gözalan Group/Con-Teks İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi
29 Mart 2024 21:46

Trendyol alışveriş sitesinden Columbia Redmond V2 WP Erkek ayakkabısını 02.09.2022 tarihinde satın aldım ve yaklaşık üç aylık kullanım süresinde sağ ayakkabının sağ dış tarafında ilk kez yırtık oluştu. Firma ile görüşüp incelemeye gönderdiğimde firma, 14.03.2023 tarihli yeni düzenlenen fatura ile ürünün yenisini gönderdi ve bu ürün de yine yaklaşık üç-dört aylık kullanım sürecinde aynı bölgeden ikinci defa yırtıldı. Firmaya incelemeye gönderildiğinde firma, 30.10.2023 tarihli düzenlenen fatura ile hatayı kabul edip ürünü ikinci kez yenisiyle değiştirdi. Maalesef ürün aynı bölgeden ve yaklaşık aynı süreçte yine üçüncü kez yırtıldı. Firmaya tekrar incelemeye gönderildiğinde bu kez 'üretim hatası olmadığı' gerekçesiyle üç ay kullanılarak yırtılan ürünü geri iade etti. Son kez tarafıma gönderilen fatura 30.10.2023 tarihli olup beş ay geçmesine rağmen kullanım süresi dikkate alındığında üç ay kadar kullanılan sağ ayakkabının aynı tarafının yırtılması, ürünün ya hatalı, ya defolu ya da sahte olduğu düşüncesini akla getirmektedir. Diğer bir seçenek müşterinin ayağında sıkıntı olup olmadığı düşünülse de şu ana kadar böyle bir arızaya hiçbir ayakkabıda rastlamadım ve ayağımda da anormal bir durum bulunmamaktadır. Söz konusu durumun incelenip mağduriyetin giderilmesi hususunda gereğini arz ederim.

gozalan-groupcon-teks-ic-ve-dis-ticaret-anonim-sirketi-1.pdf
30 Mart 2024 13:59

Geri iade adresini bile, 10 ay önce taşındığım adrese göndermişler, halbuki Trendyol'da güncel adresim mevcut ve ürünün iadesi esnasında güncel adresi de ekledim. Trendyol müşteri hizmetlerini konu hakkında uyardım. Kargo firmasını hiçbir şekilde arayıp yönlendirmedikleri gibi sistemlerinde mevcut adresi yazmayı da yapamıyorlar, sadece müşteriye işkence...

26 Mayıs 2024 16:38

Müşteriyi hiç dikkate almayan bir firma, bu gidişle bakalım son müşterisi kim olacak.

31 Ekim 2024 20:44

Firma ürünün arkasında durmadı, çünkü müşteri hiç umurumda değildi, ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne gittim. Tüketici Hakem Heyeti tarafımı Eylül 2024 tarihinde alınan kararla haklı gördü ve tercihim olan ürünün fiyatının iadesine ve Tüketici Hakem Heyeti başvurusundan itibaren yasal faiziyle geri ödemesinin yapılması kararını verdi. Karar, Trendyol aracılığıyla Con - Teks İç ve Dış Ticaret aş. Ye iletildi ve tarafıma ürününün fiyat iadesi yapıldı, ancak Tüketici Hakem Heyeti Kararındaki yasal faizi ödenmedi, Yukarıda yazıldığı gibi firma müşteri odaklı çalışmadığı gibi adalet kararını da tam olarak uygulamıyordu. Sonuçta hakkımız olan ürünün ücret iadesini aldık ve firmanın kabullenmediği üretim hatası da tescillenmiş oldu.

09 Kasım 2024 12:23

Hakem Heyeti kararında belirtilen yasal faizi, ürün bedelinin iadesi esnasında ödemeyen firmadan, İcra Müd. Kanalıyla aldık. Buradaki sıkıntı firmanın müşteriyi dikkate almaması, kendi kararının doğru olduğunu, aracı firma Trendyol'a da kabul ettirmesidir. Firma müşteri odaklı çalışmamıştır, ben de Columbia markasını kullandığım markalar arasından sildim. Bilinçli müşterilere.

03 Ocak 2024 18:39
Gözalan Group Hasarlı Ürünün Garantiye Girmemesi
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 18:10
Gözalan Group Su Geçirmez Diye Satılıp Su Geçiren Columbia Ayakkabı
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 11:27
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
20 Ocak 2024 09:18
Evkur Alışveriş Eksik Ürün Gönderip, İnternet Aldığım Ürünün Geri Ödemesini Şubeden

05 Ekim 2023 22:56