Göksel Giyim Ne İade Ne Değişim Hop Engel

22 Eylül 2023 23:34

Göksel giyim pişmanlıktır dünya para verdiğim montu çöpe atmak zorunda kaldım taşları ve boncukları döküldü ve iç astarı tüylenmekten ziyade resmen içindeki elyaf dolguyu dışa kustu işlerine gelmedi mi hemen hesaplarından engelliyorlar o fiyata bu kalitesizlik bir hayli insanın can sıkıyor ve ayrıca üslupları çok kaba ve saygısızca

23 Eylül 2023 10:16 (Şikayetten 10 saat sonra)

Ocak 2022 şikayet tekrarıdır

Bora
Bora

Tüketici haklarınada gitseniz, CİMER'e de başvursanız umurlarında değil alışveriş yaptıysanız paranızı unutun, bu firmanın hala ticaret yapmasına bile izin veriyor olmaları bile soru işaretti

Ülkü

Bunlardan alışveriş edeceklere sesleniyorum çöpe atılacak paranız varsa bilemem tabi... Ürünleri oldukça pahalı ama kalite de bir o kadar kötü bu da yetmezmiş gibi parama el koydular. 5 ay oldu 5bin lirayı iade etmediler. Mecburen THH ye müracaat ettim.

Ülkü

Para iadesi yapmadılar ürünler çok. Kalitesiz. Olması bir yana is ahlaki yok.

23 Mart 2024 15:05
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 18:28
Renk Karışan Mont Ve Hatalı Rapor Mağduriyeti
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 19:56