Gökcan Koleji Gökcan Sürücü Kursu

08 Haziran 2023 16:13

Gökcan Sürücü Kursu Avcılar'a kesinlikle yazılmayın. 2021 yılında kaydoldum, ancak ne aradılar ne de sınavlara/eğitimlere çağırdılar. 2023 yılında başka bir sürücü kursuna kayıt olmak istiyorum, ancak kaydımı silmiyorlar. Ehliyet ücretinin tamamını verirsem sileceklerini söylüyorlar. Telefonda konuşurken tehdit edip suratımıza telefonu kapatıyorlar. Kayıt olduktan sonra asla sizinle iletişime geçmiyorlar. İlgileri yok. Güvenilir bir sürücü kursu değil. Kaydımı para karşılığı silmek istedikleri için diğer sürücü kursuna kayıt da yaptıramıyorum. Her yerden şikayetçi oldum.

Kahraman
Kahraman

Ben başvuru yapalı 1 sene oldu. Ehliyetim hala yok. Şimdi istemediğimi söylüyorum ama kurs parası istiyor. Vermediğin eğitimin, kursun sınavın parasını mı istiyorsun? Kurs ve MEB ağız birliği yapmış gibi aynı şeyi söylüyor. Senin için kontenjan ayırttı. Sen olmasan başkasını alabilecekti. MEB sürücü kursundan beter. Daha dinlemeden sorunu duymadan. Bana diyor ki sen buraya olay çıkarmaya gelmişsin. Hayır kardeşim bir dilekçe yazmam söylendi gelip sizden konu hakkında bilgi istiyorum, yardımcı olun. Al birini vur ötekine. Sonra sürücü kursuna geri gittim dedim tamam dedim. Madem parayı her türlü vereceğim o zaman ehliyet alırım. Kayıt silmeyin. (kayıt silersem 2.000 TL eksik alacaklar. Niye enayiyim. ) Sonra sınav ve eğitim zamanı beni arayın dedim. Üstünden 7 ay geçti. Ne arayan var ne soran... Şimdi ben ne yapayım? Başka yere kayıt yaptıramıyorum, sürücü kursu çağırmıyor üstüne kaydımı da silmiyor. MEB sanki sürücü kursunun muhasebesini tutuyormuş gibi onları savunuyor. 2 sene olacak.

Adila
Adila

Ve şu an ben o durumdayım. Dosyamın son tarihini söylemeyip yeni ödeme için bir anda dosyamın yandığını söylediler. Ne yapabilirim acaba

Selam, oğlum da aynı durumda, nasıl sonuç aldınız. Bilgilendirme imkanınız var mı. Teşekkürler

Ben de aynı durumdayım sonuç aldınız mı

Adila sonuçtan hiç memnun değil

Sürücü Kursunda İlgisizlik Ve Sorumsuzluk

07 Nisan 2025 21:45