Cengiz sonuçtan çok memnun

12 Ocak 2024 12:54
Cengiz'in Teşekkür Mesajı
“Her şey için teşekkürler”

Gezer markasından aldığım terliği 6 ay giydim ve terliğin tabanı patladı; taban yarıldı ve parça parça dökülmeye başladı. Daha önce de severek Gezer marka ürünler tercih etmiştim ancak artık Gezer markasından terlik almayacağım. Markaya olan güvenim sona erdi, başka bir marka tercih edeceğim.

12 Ocak 2024 16:37 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Sorun yaşadığınız ürünümüzün üzerinden bize ulaşabileceğiniz WhatsApp şikayet hattımız: 0549 336 38 46 Saygılarımızla, Gezer Ayakkabı Deri San. Ve Tic. A. Ş.

12 Ocak 2024 17:45

Sorunumu ilettim

12 Ocak 2024 20:04

Değerli Müşterimiz, İletişim bilgileriniz bizde olmadığı için tarafınıza ulaşamıyoruz. Yardımcı olmayı çok isteriz. Lütfen sorun yaşadığınız ürünümüzün üzerinden bize ulaşabileceğiniz WhatsApp şikayet hattımız: 0549 336 38 46 Saygılarımızla, Gezer Ayakkabı Deri San. Ve Tic. A. Ş.

15 Ocak 2024 15:45

WhatsApp tan yazdım ancak bir cevap alamadım

16 Ocak 2024 15:37

Değerli Müşterimiz, Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İletişim sağlanmıştır. Ürününüz incelendikten sonra memnuniyetle yardımcı olunacaktır. Saygılarımızla, Gezer Ayakkabı Deri San. Ve Tic. A. Ş.

01 Şubat 2024 10:10

Gezer terlik şikayetimi çok kısa sürede giderdi ve patlayan terliğimi daha iyi bir terlikle yenilediler kendilerine bu nazik ve düzgün hareketleri için çok teşekkürler burada önemli olan maddiyat değil tavır ve davranış idi Gezer terlik çalışanlarına çok teşekkürler

01 Şubat 2024 14:46

Her şey için teşekkürler

Göksel
09 Mart 2024 17:38
Sevda sonuçtan çok memnun

Sevda
12 Şubat 2024 19:03
"Gezer firması tarafından çok ilgilendiler ürün yenisiyle değiştirildi. Gurur bey'e ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum."
Gezer Terlik Tabanı Parçalanıyor
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 02:34
Gezerin Kalitesi Düşmüş
Gezerin Kalitesi Düşmüş

Ayşe
21 Mayıs 2024 09:46
Özge sonuçtan çok memnun

Özge
28 Mart 2025 00:16
"Şikayetime hızlıca geri dönüş aldım. Özellikle Abdurrahman Bey'e ilgisi ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ediyorum. Mağduriyetim giderildi. Umarım bir daha bu tarz bir kalite problemi yaşamam."