08 Ocak 2024 17:04

Fxr yurt dışı borsa yatırım danışmanlık şirketine 4.500 dolar yatırdım. Paramı çekemiyorum. Göndermiyorlar. Önce biraz kazandırdılar 3-5 kuruş sonra paramı çekmek istediğimi sonra hesabınızı çalıştıramıyoruz biraz daha para yatırmanız gerekiyor diye ikna etmeye çalışıyorlar. Israrla gönderemeyeceğimi söylüyorum. Robota bağlamalarını söylüyorum fakat robota da bağlıyorlar 3-5 gün sonra robot donuyor diyorlar ve kazandırmıyorlar. Parayı istediğimde hiç kimse yazmıyor ve yazarlarsa da beni ikna etmeye çalışıyorlar param olmadığını başka gönderemeyeceğimi paramı çekmek istediğimi belirttiğimde cevap bile vermiyorlar. Çok yalancı yalancı bir şirket. Birkaç finans danışmanı yönlendirdiler hiçbiri de benim derdime çare olmadı. Hala paramı yatırmıyorlar şikayetim var.

08 Ocak 2024 17:28 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Merhaba, Şirketin çalışma kural ve koşullarına uygun olarak, Şirketin bir müşterisi olduğunuzu doğrulamak ve Destek verebilmemiz için, Lütfen MT5 ticari hesap numaranızı gönderiniz veya Şirketin resmi e-posta adresine yazınız [email protected], Saygılarımızla, Destek ekibi!

Şikayeti Çözüldü

Selam bende aynı durumdayım kesinlikle para gönder daha çok kazanırsın derlerse inanma kuruş dahi gondegme

Benzer Şikayeti Var

O parayı unutun benim 63000 USD rim gitti tamamı bankalara kredi borcu bir de

Şikayeti Çözüldü

Selam kardeşim aynı taktik şu kadar para yatır zararını kurtaralım kesinlikle inanma

Benzer Şikayeti Var

Gitti bile paralar tamamı bankalara kredi borcu bir de kafayı yemek üzereyim

12 Ocak 2024 13:12
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 12:25
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 20:29