Freestyle Libre Sensör Çalışmıyor Değiştirin Diyor

31 Aralık 2023 20:47

Oğlumun libre sensörünü dün akşam saatlerinde değiştirmiştik. Bugün akşam saatlerinde kullandığımız libre hata verdi. Önce okumadı, daha sonra 'sensörü değiştirin' dedi. Ne yapabileceğimiz konusunda bilgimiz yok. Müşteri hizmetlerini tatil olduğu için arayamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

31 Aralık 2023 20:49

Oğlumun libre sini dün değiştirmiştik fakat bugün akşam saatlerinde okumadı defalarca kez denedik olmadı daha sonra sensör değiştirin dedi elimde yedek sensör olmadığı için değiştiremedik müşteri hizmetlerini arayamıyorum tatil olduğu için yardımcı olursanız çok memnun olurum

31 Aralık 2023 20:45

Oğluma dün taktığımız libre bugün akşam saatlerinde hata verdi okuma yapmadı daha sonra sensör değiştirin dedi elimde yedek sensör yok müşteri hizmetlerini arayamıyorum tatil olduğu için yardımcı olursanız çok memnun olurum

05 Ocak 2024 16:40 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba Şerife A. ; Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili gün içerisinde sizlere ulaşıyor olacağız. Saygılarımızla, Free Style Libre Müşteri Hizmetleri

Mali sonuçtan çok memnun

10 Haziran 2023 14:12
"Teşekkür ederim"

Devlet Destekli Libre2 Sensörlerde Hata Ve Müşteri Hizmetlerinden Yetersiz Destek

09 Temmuz 2025 10:34