Foto Center Yurt Dışı Ürünlerini TR Diye Satıyorlar!

20 Mart 2024 13:121.927

Foto Center'dan DJ RS 3 Pro ürününü satın aldım ve aldığım ürünün Türkiye garantisi olmadığını ürünüm bozulduktan altı ay sonra yetkili serviste öğrendim. Foto Center'ın yaptığı açıklamayı da sizlerle paylaşmak istiyorum: 'Bizim ürünlerimiz ithalatçı garantilidir.' Ürünü satın alırken üç kez teyit ettiğim mesajlarım mevcut. Ürünün orijinal, faturalı ve garantili olduğunu belirterek yanıltıldım maalesef. Djı Global'in bile arızalı olduğunu teyit ettiği ürünü, garantim olmadığı için değiştiremiyorum.

Emir
9 Ocak 2025 10:17

Arkadaşlar hiçbir şekilde ürün ile ilgilenmediler, değişim istedim değiştirmediler Hindistan malını bana Türkiye ürünü diye sattılar alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim.

Emir
18 Ocak 2025 15:02

Alışverişten kaçının arkadaşlar. Çoğunlukla problemli ve yurt dışı ürünleri satıyorlar. Kanıtları mevcuttur. Garantili dedikleri ürün kendi garantileri altında ( sıfır ürünler ) hepsi spot dediğimiz yurt dışı ürünler ama orijinal diye satıyorlar çok yazık.

9 Ocak 2025 00:19

Fotocenter olarak ürününüz alakalı her her ürün satış anında ne ise o eksiz ve doğru olarak söylenmekte. Ürünlerimiz bir kere yasa gereği garantili olmak zorunda ki sizin ürününüz bir kere siz ikikerede biz yetkili servise karfo ya gönderdik ve raporlarıda sizde mevcut. Arıza veya değişim olacak ürünler servislerce kararlaştırlır karar merci Fotocenter değildir. İletişim numaranız olmadığından sanırım ramazan ayındaydı karşılıklı üslup dan kaynaklı inatlaşma olmuş konu ile ilgili tarafımıza dönüş yaparsanız gereken yanlışlık düzgün üslup kullanmak şartı ile tarafımızca gereken ürün değişimi yapılacaktır.

9 Ocak 2025 00:18

Fotocenter olarak ürününüz alakalı her her ürün satış anında ne ise o eksiz ve doğru olarak söylenmekte. Ürünlerimiz bir kere yasa gereği garantili olmak zorunda ki sizin ürününüz bir kere siz ikikerede biz yetkili servise kargoya gönderdik ve raporlarıda sizde mevcut. Arıza veya değişim olacak ürünler servislerce kararlaştırlır karar merci Fotocenter değildir. İletişim numaranız olmadığından sanırım ramazan ayındaydı karşılıklı üslup dan kaynaklı inatlaşma olmuş konu ile ilgili tarafımıza dönüş yaparsanız gereken yanlışlık düzgün üslup kullanmak şartı ile tarafımızca gereken ürün değişimi yapılacaktır.

9 Ocak 2025 00:11

Fotocenter olarak ürününüz alakalı her her ürün satış anında ne ise o ekaiksiz ve doğru olarak söylenmekte. Arıza veya değişim olacak ürünler servislerce kararlaştırlır karar merci Fotocenter değildir. İletişim numaranız olmadığından sanırım ramazan ayındaydı karşılıklı üslup dan kaynaklı inatlaşma olmuş konu ile ilgili tarafımıza dönüş yaparsanız gereken yanlışlık düzgün üslup kullanmak şartı ile tarafımızca gereken ürün değişimi yapılacaktır.

25 Ocak 2024 14:30278

Öncelikle Bayi Kamera adlı satıcıdan 6'lı kamera seti aldım. İçerisinde yazan ürünlerden farklı ürünler vardı ve hard di...

Compel Arızalı Ürün, Yetersiz Servis Ve Sıfır Müşteri Memnuniyeti

29 Mayıs 2025 16:22467

Biz bu şirketten ocak ayında Denon SC Live 4 ürünü aldık. Şubat ayının sonlarına doğru ürün arıza verdi; 1-2 aylık ürünü...