Forumneyine Sponsorluğunda Haksız Para Kesintisi

Forumneyine Sponsorluğunda Haksız Para Kesintisi
27 Eylül 2024 14:33

Forumneyine adındaki forum, sponsor firma adı altında oluşturduğu firmalara üyeyi orada oynatıp siteler ile anlaşmalı olarak oyuncunun parasına çökme derdindeler. Siteler üyenin parasını vermediği zaman ve sorunu söylediği zaman hemen üyeyi engelleyip sitenin köpekliğini yapmaya başlıyorlar.

Yorumlar (5)

Hakan

Utanmadan sponsor firma ve başka bir siteden çapraz bahis alıyorsunuz. Sizi banladığımızda da Şikayetvar a yazıyorsunuz. Umurumuzda değil o şikayet. Gidin farklı forumların sponsorlarını dolandırın. Bunu okuduktan sonra zaten sizi yine banlayacağız. Ama banlanmanız tamamen haklıdır ve haksız sınız!

forumneyine-sponsorlugunda-haksiz-para-kesintisi-1.jpg
Hakan

Forumdan banın açıldı 5 dakika girer misin foruma :)

Srdr

Bana X site dediğiniz hangi site.? Külliyen yalan söylüyorsunuz siz de. Slot oynamıştım işlem geçmişimden görüntüleme şansınız var ise siteden isteyin. Böyle bir şey almışsınız kendi kafanıza göre oynuyorsunuz sizler de, slot oyununun nesi şaibeli olabilir?

Baran
Baran

Adam çapraz bahis yaparak kazanç sağlamış. Site durumu fark edince Forum'u karalamaya çalışıyor. Çapraz bahis aldığının kanıtları var. Bütün sitelerden uzaklaştırılmalı böyleleri.

Srdr

Site bana daha önce Şikayetvar da yazdığım şikayet için ödeme yapmadığını bildirip foruma da öyle yazmış, sen de forumun adamısın belli, elimde sitenin daha önce yazdığın şikayeti geri çekmem halinde ödeme yapacağı ve konuşmalarının ses kayıtları var

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Forumneyine Kişisel Bilgilerimi İzinsiz Paylaşıyor Ve Hesabımı Silemiyorum

30 Ekim 2025 01:16