Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Formix Kedi Maması Formix Kedi Kaçıran Mama

Formix Kedi Maması Formix Kedi Kaçıran Mama
17 Şubat 2024 13:25

Günümüzde yaşam koşullarının dibe vurması yüzünden, Lider petfood ismine güvenerek, hakkında olumsuz yoruma rağmen 2 paket Formix kedi maması aldım, almaz olaydım.
Birini açtığım, diğeri de çuval içinde yırtık olduğu için iade etmekle uğraşmadım.
Günde 2 kap Enjoy kedi maması ile doldurduğum halde yetiştiremediğim mama kabına Formix koydum ertesi gün olduğu gibi duruyordu.
Aç kalmak uğruna yanından geçmeye tenezzül etmedikleri bu mamayı Enjoy ile karıştırarak verdim, içinden Enjoy'u seçip gerisini bırakmışlar.
Çöpe atacağım 2 paket mama, neyse ki yazın Domuzlar geliyor, artık onlara veririm.

17 Şubat 2024 12:43

Kedilerin bırakın yemeyi, aç kalmak uğruna yanından geçmeye tenezzül etmedikleri ürün. Her be kadar olumsuz yorum almama rağmen; Pazarama dan fiyatı uygun olduğu ve, şimdiye kadar ürünlerini beğenerek kullandığım, Lider petfood üretimi olduğu için hiç olmazsa Enjoy ile karıştırıp veririm diye düşünerek 2 paket aldım. Enjoy ile günde 2 kez doldurduğum ve yetiştiremediğim halde formix ertesi sabah olduğu gibi duruyordu. Sonra Enjoy ile karıştırarak verdim, içinden Enjoy'u seçip gerisini bıraktılar. Paketlerden birini açtığım, diğeri de çuval içinde yırtık olduğu için iade etmedim. Bu ürünün üzerine kedi kaçıran mama yazılsa, kesinlikle sürümü daha fazla olur.

Gönderilen Mamanın Kötü Kokusu Ve Hayvanlar Tarafından Reddedilmesi

18 Mayıs 2025 23:05
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nature's Protection Life Style Mamaları Kediler Yemiyor!

27 Ocak 2024 23:06
Nature's Protection Life Style Mamaları Kediler Yemiyor!

Patimax Yaş Mama Asla

Yaşar
02 Aralık 2023 16:41
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Kedimin Sevdiği Mama Bozuldu, Çaresiz Kaldım

10 Ocak 2025 21:50
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 10:35