Kaptan sonuçtan hiç memnun değil

Fiverr.com Yaşanan Sorun Ve Para Kaybı

Kaptan
08 Eylül 2024 18:53

Bugün Fiverr'da kartımı onaylayıp müşteriden paramı alacaktım. Ancak Fiverr personelleri, ilk önce benden bir doğrulama kodu alıp sonra da banka hesabımdan 6000 TL para çekildi. Ardından bana ağıza alınmayacak hakaretler ettiler.

Yorumlar (5)

Hidden
Hidden

Abiler ben bu işlere inanılmaz acemiyim acaba cevap verir misiniz? Fiverr nasıl bizden para çekiyor? Biz müşteriden para almak için IBAN bir şey vermiyormuyuz? Onun dışında biz başkasından iş satın alacaksak kart bilgisi veririz onu anlarım. Demek istediğim bir satıcı olarak endişelenmem gereken durum var mı? Sanırım siz alıcısınız öyle anladım

Ali
Ali

Bende de aynı sorun var hellcase gitmişler tam 9700 TL göndermişler ve ben nereye şikayette bulunacağımı bilmiyorum.

fiverrcom-yasanan-sorun-ve-para-kaybi-1.jpg
Faruk
Faruk

Bende az daha 6000 TL kaptırıyordum. Son anda vazgeçtim gelen şifreyi girmedim. 147 Euro değerinde alışveriş yapmaya kalktılar

Mert
Mert

Benden de kuruş kuruş para çekiyorlar, hesabımda Allah'tan bakiye yoktu. Müşteriden para geldi fakat çekilmiyor, IBAN'ı doğru yazmama rağmen hata veriliyor. Fiverr'da bilgileriniz varsa silin

Eray
Eray

Paranı geri alabildiniz benimde çektiler

Fiverr Hesabımdan Para Çekilmesinden Endişeliyim

23 Mayıs 2025 22:40
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Fiverr'da Ödeme Yöntemi Oluştururken Yaşanan Sorun Ve Para Kaybı

Melisa