Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Firenze Eğitim Şirketi Eğitimi Engelliyor

12 Ocak 2024 13:38

Bu firma iyi niyetli değil. Erken kayıt döneminde mail atmamıza rağmen son gün olan Cuma gününe kadar ödeme yapamadım. Cumartesi günü D**... Beyi aradım. Başkasıyla görüşüyordu. 20 dakika. Sonra arayın dediler. Telefonumu vereyim siz arayın dedim. Kabul etmediler. 18:34''te aradığımda iş yeri kapalıydı, kimse cevap vermedi telefonuma. 18:40'a kadar aramadınız dediler, kayıtlar belli. Mühendislik için kurs kayıt formunu doldurdum. Maillerime dönüş yapmadıkları gibi "sizin çocuğunuza hizmet veremeyeceğiz" şeklinde telefonda son derece kaba bir şekilde konuştular. Son derece şaşkınlık verici ve üzücü bir durum bu. Çocuk gibi davranıyorlar. İnsanlardan bu şekilde intikam almaya çalışıyorlar. Türkler'in eğitim anlayışına uymayan bir şey bu. Benimle sorun yaşayabilirsin ama 17 yaşındaki çocuğun bunda ne suçu olabilir? Onun hayalleriyle oynamanın ne anlamı var? Bu şirketi gerekli yerlere şikayet edeceğim. Yazışma kurallarından bile haberi olmayan bozuk Türkçeleri ile mailleşerek eğitim verdiklerini zannediyorlar. Kısacası hem lisans hem de yüksek lisans için bunu dikkate almalarını istiyorum bu Firenze şirketi için.

profile profile

Gençlerin Geleceğini Karartan Yönetim Zihniyeti