25 Mayıs 2024 15:23

Kızım bu sene Çekmeköy final okullarına gidiyor. Ama okuldan gerçek anlamda hiç memnun değilim. Egitim odaklı bir okul ne yazık ki değil. Kızımın öğretmeni ****** 20 sene otizm li çocuklarla eğitim vermiş diktatör bir öğretmen. Çocukları korku ile sindirme tarzı var. Çocuğun birine eğer doğruyu söylemezsen seni yalan makinesinin içine koyarım demiş. Çocukta travma nedenidir. Sınıfın yarısı okula gitmek istemiyor. Okul yönetimi ile görüşüldüğünde ise öğretmenlerini koruyup velilere psikolojik baskı uyguluyorlar. Kızıma yaptıkları ise çocuk bu üstünü ıslatmış yanlışlıkla. Çantasından yedek kıyafet ile değiştirtmek yerine ıslak ıslak çocuk okul bitimine kadar oturtmuş. Ve bu bur kış böyle oldu. Kızım hastalıktan okula giremedi doğru dürüst. Öğretmenimize sürekli ricada bulundum ama hiç orali olmadı. Kızım 3 yaşından beri okuyor yazıyor. Bugün sınıfa pano aşmış ve okuma yazmaya 1 vermiş. Sinirde deliye döndüm. Öncesinde öğretmeni CİMER'e şikayet ettiğim için aramız bozuk olmasından yani aramızdaki husumetten dolayı okuma yazma bilen çocuğa 1 vermiş. Saka gibi aramızdaki husumeti çocuğun notlarına yansıtan profesyonellikten uzak bir davranış sergileyen bir öğretme bu.

14 Haziran 2024 21:15

Kızım bu sene 1. Sınıfa başlamıştı Çekmeköy final okullarında. Bir şikayette bulunmuştum. Bugün öğrendim ki öğretmenin iş akdine son verilmiş. Üzüldüm mu evet çok üzüldüm ama vicdanen çok rahatım çünkü 1 sene öğretmene yalvardım yakardım ama okulun gerçek problemi en bastakiler yani mudur ve müdür yardımcısı. Öğretmeni derdimizi anlatamadığımızı dile getirmek istediğimizde bana deli ve tedavilik olduğumu söyleyip hakaret ettiler. Velilere Mobbing uyguluyorlar. Kayıt olurken yani parayı alırken yaparız ederiz diyenler parayı verdikten sonra düdük bizim elimizde biz ne dersek odur havasında velilere psikolojik baskı uyguluyorlar. Okulun kurucusu ile konuşmak için çok uğraştım ama asla göstermediler beni. Randevu taleplerimi iletmediler bile. Ben eminim ki okul sahibinin olanlardan hiç haberi yok. Resmen ortamı kendilerine göre ayarlamislar. TV ye programlarında çok yetkin bilgili gibi konuşan okul müdürü hiç TV'deki gibi değil emin olun. Acilen okulu denetime almaları gerekiyor

25 Mayıs 2024 16:44

Harfleri karikatürize ederek çizen çocuğa yazmada ve resmine 1 veren. Şiirleri bir okumada ezberleyen çocuğun anlamasına 1 veren.

25 Mayıs 2024 17:04
Final Okulları Çekmeköy Final Okullari

Resmi yazması kotu denilen çocuğun resmi ve yazısı

Mağduriyetimize Karşı Okuldan Duyarsız Yaklaşım

04 Ekim 2025 19:40
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 01:55