Özüm sonuçtan çok memnun

22 Haziran 2023 20:09
Özüm'ün Teşekkür Mesajı
“Güler yüzlü anlayışınız ve ilgiliniz için teşekkürler.”

Filli boyanın kozmik 120 rengini Instagram'da bir influcer tarafından tanıtımını görüp çok beğenmiştim. Mimarim ve kendi projelerimde uygulamadan önce kendi evimde uygulamaya karar verdim ve ne yazık ki hüsrana uğradım. Katalogda ve tanıtımda gördüğüm renk ile alakası yok çok canlı ve çok açık bir renk çıktı. Odam masmavi oldu. Bu sorunun çözülmesini istiyorum ve Boya renkleriniz hep bu şekilde aldığımız bayiden bayiye değişecekse eğer o bayiye özel katalog çıkarmalısınız.

22 Haziran 2023 20:14 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

23 Haziran 2023 09:18

Sn. İlgili, İletişim bilgilerinde yer alan numara aranılmış fakat görüşme sağlanamamıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

23 Haziran 2023 09:46

Çalıştığım için telefon aramanıza yetişemedim. Aradığınız numaradan ulaşamadım. Çağrı merkezinizi aradım ve tekrar kayıt oluşturdular sizden tekrar geri dönüş bekliyorum. Teşekkürler

04 Temmuz 2023 12:00

Güler yüzlü anlayışınız ve ilgiliniz için teşekkürler.

Filli Boya Kozmik 40 Pişmanlığı

07 Eylül 2023 10:27

Gülbahar
27 Eylül 2023 01:27
Nurten sonuçtan çok memnun

Filli Boya Kozmik 155 Rengi Katalogdaki Mavi İle İlgisi Yok!

21 Nisan 2024 10:08
"Ne kadar teşekkür etsem az gelir. Şikayetimin hemen ardından çağrı BEY’in araması, konuyla ilgisi çözüm yolu üretmesi, sürekli iletişim halinde olmamız, ilgisi alakası yönlendirmesinden çok çok memnun kaldım. Koyu olan duvarlarım için ürün tedariki yapıldı. Keçiören esatoğulları bayiden özhan beye de ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ederim."
Filli Boya Kozmik 155 Rengi Katalogdaki Mavi İle İlgisi Yok!

Filli Boya Kozmik 45 Gri Renk Yerine Açık Mavi Çıktı, Mağduriyet Yaşıyorum

23 Mayıs 2025 21:11