Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Feyza Durmazoğlu Güzellik Merkezi Lazer Epilasyonunda Hayal Kırıklığı: Tüyler Geri Geldi

03 Eylül 2024 13:51

Ben Instagram'dan görüp 4 seansta garanti bitiş diye görerek buna kefil olduklarını söyleyerek lazere başladım. Yalan yok, ilk zamanlar gittim ve dökülme oldu ama 6 seans gittim, 2 ay geçti. Aradan ve tüm tüylerim tamamen geri çıktı.

Büyük ihtimal bunu görünce sizden kaynaklı diyecekler. Söyledikleri her şeyi uyguladım, yapma dedikleri şeyleri yapmadım, düzenli aralıklarla gittim ve şu anda benim param çöpe gitti. İlk zamanlar evet galiba bitti diyeceksiniz ama sonradan hepsi geri çıktı. Eminim diğer müşterilerinde de aynı sorun olmuştur. Ben gittiğime çok pişmanım, resmen param çöpe gitti.

14 Ekim 2024 20:36

Bir daha yazıyorum gerekirse bir daha yazarım  4 seansta bitecek kesin diye lazere başladım 1 tane tüy bile dökülmedi bir de mesaj attım durum bu diye cevap vermeye tenezzül bile etmediler  Ayrıca o memnuniyet mesajlarını o kadar ısrar ediyorlar ki mecbur yazıyorsun yaz ya da video çekelim diyorlar

20 Ekim 2024 13:05

Bana bir cevap vermeyi bile tenezzül etmediler gerekirse CİMER'e kadar yazacağım

Sule
Sule

Tuğba hanım isim soy isim iletişim bırakır mısınız biz siz dönüş yapalım

Zuhal
Zuhal

Aaa bir tek benmişim öyle demişlerdiii feyza girmediği atmadığı 4 seansın bile parasını almış birisii ama bizim paramıza ihtiyacı yokmuş haha feyza hanım avukatınız ay pardon arkadaşınız hala beni arayacak bilginiz olsun doğmamış çocuğuna hizmet vermediği seansların parasını yediren kişi danışanın mı düşünür

Tuğba

Öyle derler bitek sende yaşadık derler

02 Mayıs 2024 18:52