Fenerium Orijinal Fenerbahçe Forması Üzerinde Türk Bayrağı Yok

Fenerium Orijinal Fenerbahçe Forması Üzerinde Türk Bayrağı Yok
10 Mart 2024 21:23

Fenerbahçe 2023-2024 yeni sezon formasında Türk bayrağı yok. 1425 TL ödememe rağmen Türk bayrağı yok. Stadın altındaki Fenerium dan aldım oğlumada aldım onunkinde var benimkinde yok böyle bir hata nasıl olur. Bu formaların hepsi aynı şekilde yapılmıyor mu

10 Mart 2024 21:12

Fenerium dan aldım Fenerbahçe forması üzerinde Türk bayrağı yok oğlum ada sipariş vererek aldım onunkindede Türk bayrağı var benimkinde yok

Ek
11 Mart 2024 13:32 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba; taraftarımız ile iletişime geçildi.En yakın Fenerium mağazamıza gidilmesi durumunda yardımcı olunacaktır.Sağlıklı günler dileriz.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Fenerium 2023/2024 Sezon Formasında Türk Bayrağı Yok

Öznur
15 Ekim 2023 10:53
Şükran sonuçtan çok memnun

Şükran
10 Ocak 2024 19:29
"Hep bildiğim bir şeyi tekrardan öğrenmiş oldum. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Mağaza çalışanlarının bilmeyerek (diye düşünüyorum) yaptığı hatayı ilk şikayetimde geri dönüş yaparak beni arayıp sorunumu dinleyen, özür dileyip yanlışı telafi etmenin yolunu gösteren Büyük Fenerbahçe'nin beni arayan hanim çalışanına çok teşekkür ederim. Akasya AVM içerisinde çalışan arkadaşlara şikayetimi söylediğim anda sorgulamadan hemen ilgilenip sorunumu çözdüler. Teşekkür ederim Fenerbahçe Kulübü ve çalışanları. İyi ki varsınız."
Saliha sonuçtan çok memnun

Saliha
26 Mayıs 2024 20:36
"Sorunuma hızlı bir çözüm sağlandı çok memnun kaldım teşekkür ederim Fenerium."
Fenerium Fenerbahçe Formasında Türk Bayrağı Yok
Fenerium Fenerbahçe Formasında Türk Bayrağı Yok
Zehra sonuçtan çok memnun

09 Mart 2024 01:33
"Satın aldığım mağazayı aradım ve bana “ Türk bayrağı isteğe göre basılıyor getirirseniz burada basabiliriz.” Cevabını aldım. Telefondaki hanımefendi çok tatlıydı teşekkür ederim."
Fenerium Yeni Sezon Fenerbahçe Formasında Türk Bayrağı Yok
TrustBuy Güven Skoru