Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Familia Tuvalet Kağıdı Kalite Düşüklüğü

Familia Tuvalet Kağıdı Kalite Düşüklüğü
Bünyamin
23 Mayıs 2024 17:03

Sürekli Familia tuvalet kağıdı kullanıcısıydım, ta ki Mart 2024 ayında aldığım seriye kadar. Aynı markanın önceki ürünleri ile karşılaştırdığımda, Mart ayında aldığım seri o kadar kalitesiz çıktı ki 29 Mart'ta firma müşteri temsilcisi ile irtibata geçtim. Bana ürünün poşetini ve 1 adet numuneyi incelemek üzere kargo ile karşı ödemeli göndermemi söylediler. 30 Mart'ta numuneyi gönderdim ve bugüne (23 Mayıs 2024) kadar herhangi bir geri dönüş olmadı. Bugün tekrar sonucu öğrenmek için aradığımda, ilgililer tarafından gerekli incelemenin yapıldığı ve herhangi bir kusura rastlanmadığı söylendi. Ben bu ürünü kendisi ile kıyasladım, başka bir marka ile değil. Şimdi buradan firmaya soruyorum: Kalitesi düşük ve ucuz ürünlerle aynı kalitede olan sizin ürünü niçin daha pahalıya alalım vatandaş olarak? Veya size güvenip ikinci kez sizin ürünü nasıl alacağız? Eskiden güvenle, tereddütsüz markete girince direkt sepete Familia tuvalet kağıdını atıyorduk, peki şimdi? Kalitenizi artırdığınızda veya eski seviyenize geri döndüğünüzde görüşmek üzere.

24 Mayıs 2024 13:41 (Şikayetten 20 saat sonra)

21 Aralık 2024 15:33

Filiz
20 Eylül 2023 17:35

Emine
09 Temmuz 2024 15:42
Çamura Bulanmış Familia Tuvalet Kağıdı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 19:50
Bozuk Rulo, Maliyet Ve İletişim Sorunu
Bozuk Rulo, Maliyet Ve İletişim Sorunu
Efe sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 23:44
Familia Kalitesiz Tuvalet Kağıdı Hayal Kırıklığı