Evodeko Kata Teslim Edilmeyen Kargo

24 Kasım 2023 09:30

Evodeko internet sitesinden koltuk aldım (https://www.evodeko.com) kargo şirketinden hiçbir ön bilgi gelmeden akşam saat 19:00 da arandım beş dakikaya evime getireceklerini şayet evde yoksam bir daha teslim edemeyeceklerimi ayrıca kata teslim hizmetinin bulunmadığını ilettiler ( Aras Kargo) ve ben o saatte kursa olduğumdan evde kimse yoktu kaldı ki 3. Kata o koltuğu çıkarabilecek kimsem de yok. Koskoca internet sitesinde mobilya satıp kata teslim etmemek nedir? Bunu bilsem almazdım. Ya da farkı neyse öderiz çirkin şeyler bunlar. Ben kargo şirketinden koltuğumu nasıl alacağım?

24 Kasım 2023 10:00

Aras Kargo'nun kata teslim hizmeti bulunmuyormuş bu şekilde beni geri aradılar bu firma kendini bu şekilde olaydan sıyırmakta. Siz peki evodeko olarak ürünlerinizin ağır olduğunu bilmiyor musunuz? Üstelik sizi daha önce aradım teslim öncesi bana haber verilmesi dedim. Aras Kargo dağıtım teslim kodu bile Sma olarak gelmedi bana. Kendileri beni önceden aramayı bırakın sadece 5 dakika içinde teslim ederiz aksi halde teslim edemeyiz dediler bu nasıl hizmet satmayın kardeşim maliyetini kurtaramıyorsanız

Merve sonuçtan memnun değil

03 Ağustos 2023 01:26
Şeyma sonuçtan çok memnun

Şeyma
11 Ocak 2025 16:25
"Sorun çözüldü, teşekkür ederim."
Vivense Müşteri Hizmetleri Ulaşılmaz Ve Destek Yetersiz

Özgür