Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Event Garden Beykoz'daki Organizasyon Mekanında Yaşanan Sorunlar

20 Mayıs 2024 11:55

İrem event garden Beykoz/İSTANBUL
Kendileri düğün/nişan gibi özel gün organizasyonu yapan bir işletme. Mekan şirin hoş bir mekan ama işletmecisi hiç öyle değil. Biz mekanı tuttuğumuzda daha açılışı olmamıştı. En başta vaatler ücret vs anlaşıldı. T*** bey ilgileniyor onunla görüştük. Dışarıdan organizasyona izin verilmiyor fotoğrafçı tutamazsınız her şeyi kendileri yapacaklarını vadediyorlar. Başta çok güzel:) Mekanın içinde 2 yer var. Biz tuttuğumuzda diğer yer daha yapım aşamasında idi. Tuttuğumuz alana göre biraz daha geniş bir yerdi. En başta bize söylenen şu oldu orası 1-2 aya bitecek ve biz müşterilerimize öncelik vererek soracağız hangi yeri tercih edersiniz diye istersek değişiklik yapabileceğimizi söylediler. E bizde tabii ki tuttuk yapımı bittikten sonra değiştirmek istersek düşünürüz diye. Mekanın yapımı bitti. Ve tekrar görüşmeye gittik değişiklik yapmak istediğimizi vs anlattık. Sevgili T*** bey bize öyle bir şey söylemediğini ısrarla iddia etti. Hatta düğüne haftalar kala isterseniz paranızı iade edelim gibi utanmadan teklifte bulundu. Nasıl olsa 2 hafta kala kimse düğün yerini iptal edemez düşüncesiyle. Ve bu süreçte yaşadığım stresi anlatamam. Öğrendik ki diğer yer başka birine satılmış istersek günü değiştirme kaydıyla yeri değiştirebilirsiniz dendi. Düğüne haftalar kaldığı için ve sorun yaşamamak adına hiçbir şey demedik. Zaten kendini çok mütevazi ve işinin ehli biri gibi sürekli anlatma çabalarından sonra dinlemek bile istemiyorsunuz.
Gelelim organizasyon kısmına hiçbir şey vadedildiği gibi değil, DJ çok kötü dışarıdan bir akrabalarına rica etmişler de gelmiş durmuş gibi, fotoğrafçı hayatımda gördüğüm en kötü fotoğraflar, düğün sonrası verdikleri albüm bize sorulmadan basılmış saçma sapan fotoğraflar. Dijitale verdikleri albüm ise bastıklarının aynısı gelen misafirlerle çekilen pozlar sadece dışarıda para ile satılıyor. Çerçeveli 100 TL idi. Acı tarafı misafirlerinizle hatıra fotolarınız kalmıyor. Bir de alanın kendi otoparkı var ama düğün günü misafirlere ücretli otopark hizmeti de şahane ve başta söylenmeyen durum. Umarım bu sorunları başkaları da yaşamaz. Ben hakkımı helal etmiyorum.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2025 17:27
The Ritz Gardens Mağduriyeti
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Organizasyonu İçin Güvenilmez Mekan Deneyimi

09 Aralık 2024 13:12

Güvenilmez Organizasyon: Tutarsızlık Ve İlgisizlik

09 Aralık 2024 14:00
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Lara Luxury Garden Güvensiz İşletme Mutfak Ve Tuvaletler Çok Pis.

02 Eylül 2024 19:57