Call center adı altında çağrı merkezi iş ilanına iş başvurusunda bulundum. Adıma kendi bilgileri ile para para hesabı açıldı daha sonra sizden ücret kesintisi olmasın diye gönderdiğimiz ibana, size şu an gönderilen parayı gönderiniz denildi.
İnternette evden çalışma fırsatı olarak gördüğüm bir ilana başvurdum. Başvuru sırasında benden ad, soyad, doğum tarihi, t. C. Kimlik numarası, aktif telefon numaramı istediler. Sonrasında p** uygulamada NFC üzerinden kimliğimi okutarak eğitim için hesap oluşturmamı istediler, kimliğimi okuttum fakat uygulama işlemi tamamladı. Bu yüzden herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, p*** hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet gibi yasa dışı herhangi bir işlemle ilgili sorumluluğum olmadığını belirtmek isterim. Olası sorunlardan korunmak amacıyla bu şikayet dilekçesini yazıyorum.
Verdiğim bilgilerin kullanılarak adıma açılacak banka hesabı, banka kredisi, abonelik, şirket veya yasadışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan yapılan ya da yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu şikayet sayfası aracılığıyla resmi olarak bilgilendirmiş bulunmaktayım. İlgili kurumlarca gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim. Açılacak her türlü hesap ve işlemden yasadışı bahis, kumar gibi hiçbir şeyle ilgim olmadığını ve bu durumlardan muaf olmak istediğimi belirtmek isterim. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.