Este Vip (Bursa) Nilüfer Şubesi Ücret İadesi

29 Nisan 2024 17:11

Bursa Nilüfer şubesi, este vıp Çilek Mobilya'nın üst katındaki güzellik merkezine peşin lazer seans ücreti ödeyerek, üç-dört seans gittikten sonra salonu su bastı. Tadilattan sonra 'müşterilerimize bilgi vereceğiz' denilerek bir daha aranmadım. Telefonlar kapalı, dükkan kapalı.
Adresi net olarak bilen varsa, lütfen yanıt kısmına yazın ki birlikte başvuralım. Herkesin ödediği bir ücret var; bunların iadesini talep edelim.

Ayşe

https://www.instagram.com/ece_oncu_92?igsh=MWU4MTk4Z3oycmFrNw== Ece öncü orada çalışan bir bayandı sizin gibi kimseye ulaşmıyoruz bizde aldılar gittiler belli yani herkes sorarsa dekontlu şikayet edilirse belki bir ihtimal

Ayşe

Aynı şekil bizde öyle 3 kuzen ile birlikte ödemeler peşin hem epilasyon hem başka paketler de vardı ve yok oldular dekontları mevcut siz bir sonuç alabildiniz mi

Betül
Betül

Merhaba Nilüfer Şubesini su basınca (öyle dediler) Kent Meydanı Medical Park Hastanesinin arkasında diğer şubesi olan clinerm de devam ettim. Clinerm Güzellik Salonu diye geçiyor. Nilüfer şubenizden geldim deyince yardımcı oldular. Ama hiç memnun kalmadım. Bıraktım.

29 Mart 2024 15:10
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 02:44
Clinerm Güzellik Salonu Güzellik Merkezi Hizmetinde Yaşanan Sorunlar