Recep sonuçtan hiç memnun değil

esnafsec.com İle İletişim Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

11 Kasım 2024 20:20

Esnafsec.com firmasıyla yaşadığım sorunlar beni mağdur etti. Bu reklam firmasıyla iletişim kurmak neredeyse imkansız. Telefonlara cevap verilmiyor ve D** ile H** isimli kişilerle muhatap bulmak çok zor.

15 Kasım 2024 19:03

Esnafsec.com firmasıyla yaşadığım sorunlar beni mağdur etti. Bu reklam firmasıyla iletişim kurmak neredeyse imkansız. Telefonlara cevap verilmiyor ve d** ile h** isimli kişilerle muhatap bulmak çok zor. Paramın iadesini istiyorum bu reklam firması dolandırıcı dır

14 Kasım 2024 11:21

Esnafseç reklam şirketi dolandırıcı dır dikkatli olun bana Google da reklamınızı ilk sayfada göreceksiniz dediler 2500 TL ödeme yaptım ilk sayfayı boş ver son sayfada bile göremezsiniz reklam verirken dikkatli olun güvenilir reklam firmalarına reklamlarınızı verin telefon larınıza bile bakmıyorlar

14 Kasım 2024 11:13

Bu reklam şirketi dolandırıcı dır hiçbir şekilde bunlara reklam vermeyin boşuna para ödersiniz bana Google da ilk sayfada reklamlarınızı göreceksiniz dediler boş ver ilk sayfayı son sayfada bile göremezsiniz ben şikayet te bulununca ilk sayfada reklamlarınızı görmek isterseniz yeniden para ödemeniz gerekiyor diyorlar yani kısacası bu esnaf seç reklam şirketi dolandırıcı dır

Recep
Recep
15 Kasım 2024 08:52

Bu reklam şirketi dolandırıcı dır

İbrahim
İbrahim

Google'dan aradıklarını söylüyorlar. Firmanız Google da yer alacak, belli bazı kelimelerin aranması neticesinde firmanızın ismi görüntülenecek deyip ertesi gün esnafsec.com sitesi içinde yer alan, Instagram sayfanızdan alınmış fotolardan oluşturulan bir sayfa gösterip 2.000 TL istiyorlar. Kendilerini çok zeki sanıyorlar.

esnafseccom-ile-iletisim-sorunlari-ve-musteri-memnuniyetsizligi-1.jpg

Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Parayı Aldıktan Sonra Ulaşılmaz Olan Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

18 Haziran 2025 16:44
parayi-aldiktan-sonra-ulasilmaz-olan-musteri-hizmetleri-magduriyeti-2.jpg
parayi-aldiktan-sonra-ulasilmaz-olan-musteri-hizmetleri-magduriyeti-1.jpg

Ödeme Sonrası Hizmet Verilmedi, İletişim Kesildi

20 Ağustos 2025 11:53
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Google Reklamı Vaadiyle Yanıltıcı Hizmet Ve Ücret İadesi Sorunu

12 Eylül 2025 16:19