Esede Moda Tüketici Haklarımı İhlal Edilmesi Ve Mağdur Edilmem

01 Haziran 2023 08:44

Instagram'dan kıyafet aldım ama hem satıcının doğru bilgilendirme yapamaması hem de benim de satıcıyla olan konuşmamıza güvenerek dikkat etmedim için bana çok büyük ve bol bir ürün geldi. Ben ona 38 beden var mı diye sordum oda var dedi ve ürünü gönderdi ama meğerse 38 beden olarak tek değilmiş 1 beden ve 2 beden olarak ürünleri sadece ikiye ayırmışlar 1 beden 38 bedenden 46 bedene kadar 38 beden giyen biri nasıl 46 beden ona tam olsun ki bir de minyon tipli bir insanım. Değişim yapacağım bütün ürünler de onun gibi büyük olacağı için iade etmek istedim. 740 TL tut ürünlerim iade almak istemediler ama çok ısrar ettiğim için ve hataları olduğu için 60 TL kesinti yaparak ve kargo ücretini (33 TL) ödeyerek iade alabileceklerini söylediler. Hiç yoktan 103 TL'mi aldılar haksız kazançla kargoyu biraz anlayabilirim ama kesinti ne demek kendilerine göre kurallar koyuyorlar. Ben o kadar pişman oldum ki. Alırken çok iyiler ama geri vermeye gelince çok kötüler ben şahsen Tüketici Hakları'na bile başvurmayı düşünüyorum önemli olan para değil ama önemli olan hiçbir hakları yokken böyle bir hakları varmış gibi insanları mağdur etmek. Bir daha asla zaten o siteden alışveriş yapmam onlar yüzünden Instagram'daki hiçbir siteden alışveriş yapmam.

02 Mayıs 2024 11:26
Leyla sonuçtan hiç memnun değil