Saruhan sonuçtan hiç memnun değil

Esbet Bahis Sitesi Hesabımdaki 134775.00 Tl Kazancımı Kendi Hesaplarına Çekti.

19 Temmuz 2023 18:44

Esbet bahis sitesinden 30.06.2023 tarihinde kazanç sağlamış olduğum 134775.00 TL bakiyeyi kendi hesaplarına çekerek bakiyemi eritmişlerdir ve bunun sebebi olarak Maximum kazanç sağlayabileceğim tutarın 100000.00 TL olabileceğini savunmuşlardır. Fakat öyle olsa bile bakiyemin silinmiş olması gerekmektedir. Bakiyemin bir hesaba çekilmiş olması sitenin güvensizliğini göstermektedir. Bu konu ile ilgili sitenin bana ulaşarak durumu düzeltmesini umuyorum.

Yorumlar (5)

Ömer

Hayatımda ilk defa bu kadar saçma bir şey duyuyorum. Senin paranı neden başka birisi çeksin? :) uydurun hep.

Ömer

Hayır anlamadığım şu neden paranı çeksinler ve başka birisine göndersinler? Sence mantıklı mı bu? Benimde aktif oynadığım bir site ve hiç sorun yaşamadım. Bazı şeyleri kendinizdede aramanız gerek.

Saruhan

Bende ilk defa böyle saçma bir şey gördüm. Gerçekten şaşırılacak şey ama site kalitesiz olunca oluyormuş demek ki. Düzgün sitelerede işlem yapmak lazım.

Saruhan

Ayrıca sitenin Bulgaristan Varna'da bulunan merkezinin adresini buldum. Varna'da bir avukatla konuşup tahkikat başlatılması talimatını verdim. Alacağım paradan daha fazla para harcamam gerekse de bunlar gibi ilkel insanların kanunlar önünde boyun eğmesini sağlayacağım. Şirketin mağdur ettiği 2 kişiye daha ulaştım. Onlarında masraflarını karşılamak pahasına şirketin piyasadan el çektirilmesi için elimden geleni yapacağım. Sadece kendi mağduriyetimi gidermek için değil, şimdiye kadar oluşan ve bundan sonra oluşabilecek bütün mağduriyetler adına şirketin kapatılması adına dava başlatacağım.

Saruhan

Bana uygulandığı söylenen kural tek spinde 100.000₺ üzeri kazanç sağlayamazsınız. Fakat benim kazandığım miktar toplamda 10spinde elde edilmiştir. Hatalı işlem yaptıklartını anlatmaya çalıştığımda firma yetkilisi olduğunu söyleyen kişi. Bu olmasa başka engel koyardım. İp çakışması derdim. Bir bahane bulurdum dedi. Ben sana bu parayı vermem dedi. 1k para yatırıp 250k para kim almış dedi. Burda kuralları ben koyarım. 20k neyine yetmiyor gibi saçma konuşmalar yaptı. Konuşmamızın içerisinde sağda solda şikayette bulunma bizim elimiz kolumuz uzun diye tehdit etti. Esbet-casinogalata-bullbahis. Aynı grup bahis sitesi. Bu bahis sitesinde kesinlikle işlem yapmayın.

Furkan
03 Ekim 2025 17:15

Hazar
04 Temmuz 2025 23:35

24 Eylül 2025 16:48
royalbet-kazancim-ve-ana-param-haksiz-sekilde-silindi-musteri-hizmetleri-ilgisiz-1.jpg