Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Elitium Tıp Merkezi Elitium (Esenkent) Acil Doktorunun Mesleki Yetersizliği Ve Kötü Üslubu

17 Nisan 2024 00:12

13.04.2024 günü gece vakti Esenkent Elitium'a Eşimin Gebelik, Şiddetli karın ağrısı ve Bulantı şikayetleri ile gittik. Acil doktoru a n a c a n m u s a y e v a isimli doktora durumu anlattığında, eşim için serum takar rahatlatırız dedi. Herhangi bir tahlil istemedi. Kendi kadın doğum uzmanımız il dışında olduğu için telefon ile irtibata geçip durumu anlattık. Kesinlikle idrar tahlili yaptırmamız yönünde telkinde bulundu ( doktor hanım bizden herhangi bir tahlil istemedi ). Eşime serum takıp gönderdi. Kadın doğum uzmanımızın dediği tahlilleri yaptırmak istediğimizi söyledik, yaptırdık sonuçlar hemen çıkmaz dediler bizde evimize gittik. Ertesi gün hastahaneye geldiğimizde ( tahlil sonuçları ile ilgili kimse bize dönüş veya bilgi vermedi ) tahlil sonuçlarını görmek istedik sonuçları kadın doğum uzmanımız ile paylaştık. Ve tahlil sonuçlarında idrar yolunda enfeksiyon varmış. Bu enfeksiyonu kadın doğum uzmanımızdan duyduk. Tedavi olmadığımız takdirde düşük tehdidi, ilerleyen haftalarda erken doğum ve erken su geliş problemi gibi sorunlara maruz kalma durumumuz olabileceğini söyledi. Bizde 14.04.2024 tarihinde tahlil sonuçları ile beraber acil doktoru ile görüşüp tedavi almak istedik ( Saat : 18:20 ) a n a c a n m u s a y e v a ile görüştük ve bize ilaç ( antibiyotik ) yazamayacağını kendisinin bu sorumluluk altına girmek istemediğini söyledi. Kendi kadın doğum uzmanımız ile görüştük tahlil sonuçlarının iyi olmadığını belirttik. Kadın doğum uzmanımız ile durum hakkında konuşmasını rica ettik, net bir tavırla asla görüşmeyeceğini kendisininde doktor olduğunu ve kesinlikle ilaç yazmayacağını belirtti ve bunu EGO problemine dönüştürdü. Acil şartlarında bize ilaç yazmayarak tedavimizin gecikmesine sebep oldu.
Acil hekimlerinin de gereken hastalara antibiyotik yazabileceğini ve gebe hastalarda b grubu güvenli ilaçların mevcut olduğunu kadın doğum uzmanımızdan öğrendik. Tedavimizi geciktirdi kendinin çözebileceği bir sorunu çözmeyerek bizi mağdur etti. Keşke acilde mesleki bilgisine güvenen sorun çözme odaklı ve kibirli olmayan doktorlarınız olsaydı. Maalesef korktuğu için tedavi vermediği takdirde gebelerde idrar yolu enfeksiyonunun çok daha tehlikeli sonuçları olabildiğini keşke bilseydi. Y a z ı k!

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Elitium Tıp Merkezi Esenyurt Yetersiz Hizmeti

25 Temmuz 2024 21:28

Elitium Esenkent Şubesinden Şikayetçiyim

04 Mart 2025 15:28

24 Temmuz 2023 19:22

Kaş Tıp Merkezi Acil Servis Doktoru Uyur Mu?

28 Aralık 2023 18:55

Son Durak Özel Ümran Tıp Merkezi Şikayetçiyim