Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Elit Petshop Tarafıma Hakaret Ve Küfür Edilmiştir

24 Mayıs 2023 14:03

N11 üzerinden Elit petshop Denizli firması üzerinden en son advance somonlu 10 kg mama satın aldım. Sipariş numarası 205477342714 tür. Daha önceki satın aldığım mamaların taneleri farklı ve bazıları yapışık görünümdeydi kedilerim ishal oldular. Veteriner de tedavi olduklarına dair ve mama yüzünden gastro problem yaşadıklarına dair her şey mevcuttur. En son firma ismine dikkat etmeden yine mama satın aldım kargoya verme konusunda da sorun yaşattıkları gibi firmaya tepki gösterdiğim için soru sor kısmında tarafıma hakaret ve küfür etmiştir. Şahsi numaramı N11 iznim olmadan bu firma yetkilisine vermiş olup Sonrasında ise ürünü iptal ettim diye bu firma beni arayıp küfretmiştir. Duruma şahit kişiler mevcuttur. Ekran görüntüleri de mevcuttur.

01 Haziran 2023 19:38

N11 üzerinden Elit petshop Denizli firmasından kedi maması satın aldım bu firma kargo ve mama konusunda beni mağdur ettiği gibi soru sor kısmında tarafıma hakaret etmiştir. Ayrıca N11 bu firmaya iznim olmadan şahsi numaramı vermiştir. Firma numaramı arayıp bana küfretmiştir şikayetim üzerine N11 beni aramış 26 Mayıs cuma günü itibariyle firmanın kapatılacağını söylemiş fakat sözlerini tutmayıp söylemlerini de yerine getirmişlerdir. Firma hala devam etmekte ve soru sor kısmındaki hakaretleri ise N11 kaldırmıştır. Ekran görüntüleri mevcuttur.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 17:47
King Petshop Eksik Ürün Gönderimi

Pati-Mati Petshop Farklı Gönderilen Ürün

26 Ekim 2024 13:33
Pati-Mati Petshop Farklı Gönderilen Ürün

Sanabelle Cat Food Mama Orijinalliği Kontrol Edememe!

24 Ocak 2024 16:27

Yanlış Mama Gönderimi Ve Mağduriyetin Giderilmemesi