Ece Sürücü Kursu (Ankara) Parayı Ödedikten Sonra İlgilenmiyorlar!

08 Nisan 2024 02:00

Öncelikle işleri parayı ödediğiniz andan itibaren sizinle bitiyor. Ondan sonraki süreçte ne kadar daha alabilirim derdine düşüyorlar. Her yerde 12 saat verilen direksiyon dersini bana 4 saat verdiler ki ekstra ders alayım. Her seferinde farklı hoca verdiler. Örnek olarak sınavdan kalırsanız. Her yerde (benim zamanımda öyleydi ücret) 750 TL sınav ücreti alınırken 2500 TL aldılar. Hatta birkaç kez sınav parasını ödedikten birkaç gün sonra arayıp ekstra istedikleri bile oldu :). Dersler çok verimli değil hocanın bir tanesi resmen saf yerine koydu freni gazı debriyajı kendi kontrol ediyor sürekli iyisin diyor yani bir an önce ders bitsin derdinde umurlarında değil öğretmek. Ayrıca birkaç defa sınav ve kurs tarihlerim değişti. Yani güvenip işinizi gücünüzü ona göre ayarlamaya kalkmayın bence. Oranın sahibi sandığım orta yaşlı kadın size söylediği sözleri yarın söylemedim deyip sizi yalancı çıkarır. Sınavlar da kendim geçemedim eyvallah ama bu kurum resmen kurs adı altında bir yanıltıcı sizi mahkum bırakıp istediklerini alıyorlar sürekli. Üç kuruş daha ucuz olduğu için tercih etmiş olabilirsiniz ama inanın mislini dolaylı yollardan alıyorlar. Böyle bir yerin MEB'e bağlı olduğuna inanamıyorum. Öğretmenlerine saygım sonsuz hepsi iyiydi birtanesiyle söyle bir şey yaşandı gözlüğümü arabada bıraktım 2 dakika sonra otobüse binmiştim ve aradığımda gözlük yok :) halen 2 hakkım olmasına rağmen bırakmak zorunda kaldım. En son doğruları söylediğim için tehdit bile edildim "ehliyet almamak için ellerinden geleni yapacaklarmış... Sanki yapmamışlar gibi😁 bu arada böyle bir şey mümkün kaydınızı silmiyorlar ve başka yere kayıt olamıyorsunuz bu yüzden. Not: CİMER ve MEB'e de şikayet ettim.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 14:13

Ece Sürücü Kursu (Ankara) Pişmanlıklarla Dolu Bir Deneyim

21 Eylül 2024 16:03

Marmaris Sürücü Kursları Memnuniyetsizliği

08 Ocak 2024 10:06
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Gediz Sürücü Kursu Aldığı Paranın Hakkını Vermiyor

12 Eylül 2023 22:42