Senanur sonuçtan hiç memnun değil

Durupol Kayseri Talas Fiyat Sorunu

27 Haziran 2024 19:46

Kayseri Talas Durupol Diş Kliniğine dolgu yaptırmaya gittim. Dolgumu eksik yapmalarından kaynaklı sıkıntı oluştu garanti kapsamında olduğu söylenerek 2. Kez gittiğimde benden ekstra ücret almak için yandaki diş de çürümüş dolgu yapmamız lazım dendi (film çekilmeden çürük nasıl anlaşılmış olabilir ayrı bir konu) ve yapılan dolgu 3 saniye sürdü uyuşturmadılar bile. Bu kadar kısa sürmesine hayliyle şaşırdım ve sorduğumda yüzeyde idi hemen hallettik diye alakasız bir yanıt aldım ve benden 2000 TL dolgu parası istendi. Garanti kapsamında diye gittiğim durum sonucu 2000 TL istenmesi ve buna değecek bir işlem dahi asla yapılmamış olması çok üzücü. Bu fiyata şaşırmam doğrultusunda yarısını alalım bari diyerek 1000 TL ödeme yapmam istendi ve 1000 TL ödeme yaptım. Kliniğe girmem ve çıkmam bir oldu, işlem 3 saniye sürdüğü için. Sağlık ticarete dönüşmemeli, her şey para olmamalı. Klinik ile ilgili düşüncelerim olumsuz yöndedir.

07 Temmuz 2024 22:41

Her şey para demek değil daha fazla sırf uğraşmamak için için parasını ödeyip çıktım. Asla memnun dahilim öneride bulunmam. Güler yüz, hasta memnuniyeti, ilgi, alaka hiç yok. Para için gereksiz işlemler yapılıp yollanılıyor. Hala dis ağrısı çekiyorum.

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Diş Dolgusu Sonrası Yetersiz Hizmet Ve Fahiş Fiyat Talebi

30 Haziran 2025 18:47
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Dentbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Çalışmayı Bilmeyen Bir İşletme

21 Şubat 2024 16:18
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Rivadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Ticarethane Mantığı

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Dentopol Ağız Ve Diş Sağlığı Ümraniye'de Şeffaf Olmayan Fiyatlandırma Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

29 Eylül 2024 12:33