Dükkan54 Sakaryaspor Formam 1 Saat Geçmeden Deforme Oldu

Dükkan54 Sakaryaspor Formam 1 Saat Geçmeden Deforme Oldu
26 Temmuz 2024 14:57621

Sakaryaspor'un kendi mağazasından forma aldım fakat daha giyeli 1 saat olmadan bir baktım ki yakalığın altındaki dikiş açılmış. İnternette yazan telefon numarasına ulaşamıyorum ve iade hakkında bilgi de alamıyorum. Instagram adresinden ve mail adreslerinden kendilerine yazdım fakat tık yok. Böyle kurumsal bir yerin böyle iş bilmez insanların elinde olması çok acınası. Forma kalitesiz, bari yaptığınız iş kaliteli olsun.

27 Ekim 2024 08:38

Sanki belediye seçimlerinde dağıtılan formaya benziyor

20 Aralık 2024 13:40213

Sakaryaspor'un resmi DÜKKAN54 adlı mağazasından 28 Kasım 2024 tarihinde M beden forma aldım. 20 günden fazladır kargo or...

Kargo Sorunu Ve İletişimsizlik

GS Store Online'dan Aldığım Kişiselleştirilmiş Formalar Eksik Ve Kusurlu Teslim Edildi

14 Mayıs 2025 14:41906

GS Store online üzerinden 2 adet kişiselleştirilmiş forma aldım. Kargoyu teslim aldım; özensiz bir şekilde kargo gönderi...