Ayca sonuçtan hiç memnun değil

Dream Cast Ajansında Hayal Kırıklığı

03 Ekim 2024 23:40

Dream cast ajans Mecidiyeköy'e 6 ay önce 5 yaşındaki kızım için başvuru yaptım, fotoğraf çekimi yapıldı. Üstüne o gün 500 TL ücret aldılar, reklam projesinde oynayacak dediler. O günden bugüne arayan soran yok. Defalarca ajansı arayıp durumu anlattım, bir yetkili ilgili insan yerine koyup dönüş bile yapmadı. Gittiğinizde 10 numara bir ajans olduklarını öve öve duruyorlar. Paramı geri iade istiyorum. Yaptıkları tam bir yanıltma, başka bir şey değil. Pes etmeyeceğim. Paramı geri iade istiyorum.

27 Ocak 2025 14:24 (Şikayetten 3 ay sonra)

Duftbaum
Duftbaum

Merhaba dream cast ajansına gittim telefonda ücret istemiyoruz dedi Mecidiyeköy ofislerine kadar çıktım yukarı b İştah beklettiler form verdiler sonra görüşmeye aldılar anlatılar da anlatılar şöyle böyle vs konuşması bittikten sonra benden 2000 bin tl ücret istediler hocamız yönetmenimiz menejerimizle görüşme yapacaksınız vs ödemeyi yaptık pazar günü sizi çağrıcaz dediler tamam dedik pazar günü oldu aramadılar tekrar hafta içi aradım çarşamba veya perşembe günü arayacağız dediler aramadılar ben tekrar aradım dönüş yapmadılar insanların duygularımı heveslerini ve cebindeki paraya aldılar sise soruyorum bu nasıl vicdan bu nasıl insanlık kimsede Allah korkusu kalmamış ramazan ayına girdik insan Allah tan korkar ya ayıptır Günahtır tır diyen yok ben hakkımı helal etmiyorum Allah'a havale ettim

Murat
Murat

Bırakma peşini bunlara prim vermemek lazım

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dream Cast Ajans Şikayet Ücret Alındıktan Sonra İletisim Kesiliyor

05 Şubat 2024 15:27

28 Eylül 2023 16:03
Arda sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 10:52
Dream Cast Ajansın Aldığı 500 TL İade Edilsin