Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bahçelievler Kadın Doğum Polikliniğinde Yaşanan İlgisizlik Sorunları

20 Mart 2024 23:15

Bahçelievler kadın doğum semt polikliniğinde şubat ayında kist ameliyatı oldum ameliyattan sonra ağrılarım geçmedi doğru dürüst ilgilenmiyorlar. Oraya her gittiğimde Bakırköy ana binaya yollayıp oradan yönlendirmeleri gerekiyor diye bakmayıp yalan söylüyorlar. S*** K**** da çalışan doktorlar bile şikayetçi olmamı belirttiler. Eğer yolunuz düşerse buraya uğramayın bile gerçekten ameliyat olduğunuza pişman ediyorlar insanı.

Cevriye
Cevriye

Kistim bir gecede apseye döndü ve o an ki korkuyla ağrıyla bu hastaneden randevu almak gafletinde bulundum. Muayene için gittiğim doktora güvendim ancak muayene eden kişiler bambaşkaydı gittiğim doktor bakmadı bile beni direkt acile yönlendirdiler. Kadın doğum acildeki doktor işlemin 1 dakika süreceğini acılarımın dineceğini vs dedi. Bu arada sorduğum hiçbir soruyu yanıtlamadı aşırı kabaydı. Masaya geldiğimde kan gölüydü bunu söylediğimde temiz bezi koy o halde gibi bir ifadede bulundu ardından benim yapamam tavrıma karşılık personeli çağırdı masaya yattım hayatımın en acılı dakikalarıydı tam 20 dakika sürdü ve bu süreçte ben acıdan inlerken kendisi bu kadar acıyor mu ya, sıkarkan içim aşırı rahatlıyor gibi ifadelerde bulundu. Masadan kanlar içinde kalktım apseyi tam boşaltamadı. Ardından kan sonuçların çıkınca bir daha deneyelim dedi 1 saat sonra çıkacak olan kan sonucum personelin ihmali üzerine 4 saatte çıktı nedenini sorduğumda doktor benimle alakalı değil personelin yanlışı deyip geçiştirdi.

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bakırköy Semt Polikliniği Nöroloji Bölümü Randevu Ve Hizmet Şikayeti

29 Nisan 2024 12:05

19 Ağustos 2024 08:30