Double Zero Pizzeria Double Zero Pizza Hüsranı

14 Eylül 2023 18:41

Double Zero'nun Köroğlu caddesindeki yerine çok sık olmasa da arada bir severek gidiyorduk, İstanbul'dan 1 sene önce Ankara'ya taşındık ve en güzel pizzayı burada yedik. Ancak bugün öğlen saatlerinde gittiğimizde çok da kalabalık olmamasına rağmen bir hayli yavaş servis vardı, neyse oturduk siparişlerimizi verdik. Eşim Robespierli güzel bir pizza, ben de mexicano gibi yeni bir pizza söyledim. Yemeye başladık ki eşimin pizzasının etle pizzanın arasında 2 parça çaprazlama duran simsiyah kalın kıl gördük. Tabii midemiz kalktı ve çalışan arkadaşı çağırdık gösterdik ve devam etmeyeceğimizi söyledik tabakları aldı. İçeri götürdü. 2 dakika sonra küçük bir tabağa o iki siyah şeyi koyup yanımıza masaya getirdi ve bunun ip olduğunu söyleyerek gösterdi. Eti fesleğen sosundan oluyormuş daha önce de olmuş. Şimdi böyle bir durumda yapılan açıklama daha saçma olamazdı. İp diye sorun yok yanı yiyebilirsiniz mi demek istediler! Gerçekten çok yadırgadık ve onun ip olamayacağını söyledik. Kaldı ki bir yemeğin içinden ip bile çıkamaz çıkmamalı olduysa da nezaket çerçevesi içinde özür dilenmeli. Ne bir şef geldi ne işletmeci ne müdür vs. Sadece çalışan garson arkadaş geldi. Hesabı istedik. Kıllı pizzayı yazmamışlar hesaba ancak diğer pizzayı ve içecekleri ödedik. O pizzayı da yemedik oysa ki... Yani öğlen vakti çok canımız çekerek hevesle gittiğimiz yerden bir daha ayak basmamak üzere esefle kınayarak ayrıldık. Haa bir de 468 TL para ödedik. Yani, özetle restorancılık bu şekilde olmaz, olmamalı. Gelen herkes sizin misafiriniz, ona göre özenli ve nazik olmalısınız. Sevgili Double Zero Pizza!

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Filo D'olio İftar Menüsü Hayal Kırıklığı

04 Mart 23:40
Filo D'olio İftar Menüsü Hayal Kırıklığı

08 Haziran 2023 02:02
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Blackwell Sushi Station Kötü Servis, Yetersiz Lezzet Ve Yüksek Fiyat

09 Haziran 14:24
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 00:14

04 Nisan 2024 18:17