Dörtyol Devlet Hastanesi'nde Yaşadığım Üzücü Olaylar

26 Eylül 2024 00:11

Geçmeyen bir baş dönmesi, baş ağrısı, mide bulantısı, kafada ve elde uyuşma, gözümde görme kaybı şikayetleri ile acile gittim, geçici müdahalem yapıldı. Nöroloji ve KBB'ye yönlendirildim. Hiçbir devlet hastanesinde randevu bulamadım. Sonra nörolojide 4 gün sonraya zor randevu buldum. Ama ağrılarım çoğaldı, kafamı taşıyamaz hale geldim. Ayaklarım beni taşımıyordu. Gece ağrılarımda uyuşmalarımdan uyuyamadım. Sabah 7.30'da Dörtyol Devlet Hastanesi'ne randevusuz olarak gittim. KBB'ye rica ettiğimde sıra verdiler. İlgilendiler, muayenemi yaptılar. Nörolojik olduğu ve nörolojiye gitmem gerektiği söylendi. Ama nöroloji doktoru hemşiresinden rica ettiğimde suratı sirke satar gibi aşağılayıcı bir şekilde resmen başından savdı, umurumda bile olmadı ve muayene olamadan yarım saatlik mesafedeki evime döndüm. Şikayetlerimde zerre azalma olmadı. Şu an uyku uyuyamıyorum. Resmen gözlerim uyuşmaya başladı. Belki de ciddi bir şey vardır. Belki de acil müdahale edilmesi gerekiyordur ama hemşire hanımla az daha konuşsak dayak yiyecektik. Beni bugüne kadar kimse öyle aşağılayıcı konuşmamıştı. Bu şikayetlerle 2 gün daha beklemem gerekiyor.

Merve
28 Eylül 2024 18:39

Sonunda nöroloji doktoruyla görüşebildim MR istedi. MR randevusu 4 Kasım şaka gibi

Sanem sonucu yetersiz buldu

Sağlık Sistemindeki İlgisizlik Ve Randevu Sorunu

30 Ocak 14:21

Doktorun İlgisizliği Ve Haksız Muamele

25 Nisan 12:36
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde Yaşanan Kötü Muamele

05 Ağustos 2024 23:01
Fetheden sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 08:53

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Hemşire Ve Doktor