Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

DM As Yapı İnşaat'tan Şikayetçiyim

06 Mart 2024 10:05

Ankara Gölbaşı'nda bulunan DM As Yapı İnşaat firmasından 2023 yılı Aralık ayında bir ev aldım. Evi alırken kombinin tarafımca alınacağı söylendi. Kabul ettim. Bu arada yaklaşık 3 ay sonra 05.03.2024'te ise ilgili firma çalışanı tarafından bana evin doğalgaz tesisatının iç bölümlerinin döşenmesi masraflarının ev alan kişi tarafından yapılacağı söylendi. Ben de sözleşmede kim yazıyorsa o öder dedim. Sözleşmede kimin ödeyeceği belli diyerek firma yetkilisi M** P*** telefonu yüzüme kapattı.

Yılmaz
Yılmaz
05 Şubat 2025 15:13

Benim sorunum çözülmedi. Kombimi ben kendi imkanlarımla taktırdım. En büyük sorun ise ; 2023 yılı Aralık ayında almış olduğum konutun daha iskanı olmadığı için taşınmadım. Şu an binada mecburiyetten oturan aileler var. Elektrik ve su inşaat tarifesinden ödeniyor. Faturalar ödenirken sıkıntı oluyor. Binada iskan olmadığı için abonelik olmuyor. Yönetim oluşmadığından temizlik görevlisi tutulmadı. Kısaca binayı pislik götürüyor. Çözülen bir şey yok anlayacağınız.

Muhammed
Muhammed

Ben de bu firmadan 2+1 daire alacağım lütfen yorum yapar mısınız? Alayım mı sizce sorun sıkıntı çıkaran işinin arkasında durmayan bir firma ise hiç bulaşmayım.

13 Mayıs 2024 15:49

13 Ağustos 2023 13:24