22 Temmuz 2024 19:45

Eşyalarımızı acelemiz olduğunu bilmelerine rağmen tam 3 gün gecikmeli gönderdiler. Eşyalarımızı, evin 3. Katta olduğunu belirtmemize rağmen asansörsüz araçla gönderdiler. Geldiklerinde de biz çıkartamayız deyip bizimle tartışmaya girdiler. Bu da yetmezmiş gibi firmanın sahibi deniz bey asla mesajlarımıza ya da aramalarımıza dönmedi.

Bizi mağdur bırakıp ekstra asansör ücreti ödememize rağmen paranın hepsini utanmadan istediler. Parayı atmak zorunda kaldım tek başıma bir kadın olarak agresif hareketlerinden çekindiğim için fakat dava sürecini başlatacağım. Hem o d** bey adına hem de şirket adına.

Hakan
Hakan

( dilde nakliyat ) şirketi olarak biz sizin işinizi yapmadık hanımefendi bizim öyle bir aracımız yok öyle araçlarla çalışmıyoruz ne hakla ismimizi kullanarak adımızı kötülüyorsunuz ki bizim ismimizi kullanarak lütfen kötüleme yapmayın başka firma ile anlaşmışsınızdır bir karıştırma vardır anlıyorum sizi modur olmuşsunuz ama lütfen gerekli yerlere bakın iyice dilde nakliyat şirketi numaralarına araçlarına bu şekil aracımız yok bizim lütfen iyice araştırın Türkiye genelinde sadece bu ismi bizim şirket kullanıyor

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 18:17

Taşıma Günü Verilen Sözler Tutulmadı Mağdur Olduk