Dilber Eczanesi (Antalya) Kabalığı, Saygısızlığı ve 3 Kat Fiyatla Ürün Satması

18 Ocak 2024 00:14

Dilber Eczanesi'ne nebilizatör cihazı sormak için gittim. Eczanedeki bayan bir cihaz çıkarıp gösterdi (Nexus marka kompresörlü) ve fiyatının 1900 TL olduğunu söyledi. Ben cihazı incelerken "bunların küçük olanları da var" dedim. Bunun üzerine yüz ifadesini değiştirerek "küçük diye daha ucuz olacak diye bir garantisi yok" diyerek 2 bin liradan fazla olduğunu söyledi. Halbuki ben kendisine fiyatla ilgili bir şey söylememiştim. Ardından ben cihazı incelerken elimden kaba ve nezaketsiz bir biçimde cihazı çekip alarak koltuğuna döndü. "Neden elimden çekip aldınız? " diye sordum. "Almayacağınızı düşündüm" dedi. Çok şaşırdım ve oradan ayrıldım. Kendisinin beden dili, jest ve mimikleri insanlara karşı ne kadar ön yargılı ve nezaketsiz olduğunu gösteriyordu.

Buradan ayrıldıktan sonra 2-3 eczaneye daha gittim. Aynı marka cihazı (Nexus marka kompresörlü) sorduğumda 600-800 TL arasında fiyatlar aldım. (Merak edilirse bu markanın piyasadaki güncel fiyatı araştırılabilir.) Şok oldum, şaşkınlığımı eczacılara belirttim, 1900 TL fiyat aldığımı söyleyince "malum eczaneye gitmişsin" dediler. İş yerine gidince Google yorumlarını da okuyunca bu eczane daha doğrusu bu şahıs hakkında bir sürü olumsuz yorum olduğunu gördüm.

Sonuç itibariyle hiç kimsenin hiç kimseye tepeden bakmaya, belirli bir kalıba sokmaya, ön yargı ile yaklaşmaya, saygısızlık yapmaya ve piyasa fiyatı 600-800 TL olan ürünü 1900 TL'ye satmaya hakkı yoktur. Hele de bu kişi esnaflık kurumunu temsil ediyor ise. Bu ve bunun gibi saygısız, kaba, nezaketsiz, astronomik fiyatla ürün satmaya çalışan herkesten şikayetçiyim. Başka insanların mağdur olmaması için gerekli yaptırımların yapılmasını istiyorum.

Demet sonuçtan hiç memnun değil

Süreyya Altıntepe Eczanesi Sahibinin Saygısız Tavırları!

06 Mart 2025 16:22

14 Temmuz 2024 12:36
Nazlı sonucu yetersiz buldu

Nergis Eczanesi (Kırıkkalae) Eczacının Bayanın Beni Eczaneden Kovup, Küfür Etmesi

30 Ocak 2024 09:15
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Cadde Medikal Ve Ortopedi Saygısız Esnaf

08 Kasım 2024 11:49