Diamond Denizcilik Kandırılma Sürecim Ve Yalanlar

11 Temmuz 2024 11:19

İnternetten bulduğum bir sitede gemi adamı olmak için ilanlar vardı. Onlar arasından Diamond Denizcilik a. Ş.'yi şartlarını beğenip aradım ve bana dönüş yapıldı. 5 bin tl'ye anlaştık, otobüs biletimi kestirdim, Tokat'tan yola çıktım. Gebze otogarına gelince arkadaşlar gelip sizi alacak dediler. Gebze'ye indiğimde aradım, telefonu açan kadın "Siz geleceksiniz beyefendi" dedi. "o kadar yol geldik" dedim, otobüslerle zar zor gittim. 17 katlı hoş bir binaya girdim, çay ikram ettiler. Sonra ellerini kremleyerek bir bayan geldi, 13 bin tl +KDV istiyoruz dedi. 5 bin tl'ye anlaştığımızı söyledim, işinize gelirse dediler. O kadar yol gittim, hayallerimi çaldılar. Versem param da gidecekti muhtemelen. Düzeni mükemmel oturtmuşlar, telefonda gayet makul şartlarla gözünüzü boyayıp sizi ikna ediyorlar, oraya gidince biz 13 bin TL+KDV mize bakarız modundalar. Yol konaklama bana 6 bin tl'den fazla paraya patladı ondanda ötesi umutlarım gitti. Ben bunlara güvenip yollara çıktım rezil oldum. Haklarında da hiçbir bilgi yoktu internette belki bu mesajımı gören birisi olur da bunların eline düşmez diye yazıyorum.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Diamond Denizcilik İş Bulma Vaadiyle Paranızı Alıyor!

21 Aralık 2023 08:35

Diamond Denizcilik Yanıltıcı Sözleşme Ve Yanlış Bilgilendirme