Berfin sonuçtan çok memnun

Derya Ülker Bahis Danışmanlık Geri Ödeme Yapmıyor!

24 Ekim 2024 06:03

Bunlar o kadar kötü insanlar ki 170 bin tl yatırdık, insanda birazcık vicdan olur. Bunlarda gram vicdan yok. Annem bunlar yüzünden iki gündür perişan halde. Borç edip bunlara inandık, yatırdık ve daha çok borca battık. Kazandınız dediler, masraf dediler, 6 bin istediler. Bir de çocuklarım var, biz böyle insanlar değiliz gibi şeyler söylüyorlar. 19 bin civarı bir ödeme istediler, tekrar yaptık. 42 bine çıktılar. Bu son ödemeniz deyip deyip bizi 170 bine kadar sürüklediler. Hiçbir şekilde geri ödeme de yapmıyorlar. Cevap dahi vermiyorlar.

11 Aralık 2024 04:33

Derya Ülker Bahis Danışmanlık kupon aldım bunlardan 400 TL bir ödeme yaptım sonrasında derya Ülker ismindeki şahıs kazandınız deyip bir video attılar ardından icra binmiş, dediler ve 47 bin civarı ödeme istediler sonrasında yasal olmadığı için bir ödeme istediler parça parça 200.000 bin tl toplamda ödeme yaptık bunlara sonrasında her yerden engellediler ödeme alıp farklı farklı insanlara arattırıyorlar

30 Ekim 2024 15:47

170 TL yatırdık, bunlar yüzünden 1 haftadır perişan halde borç edip bunlara yatırdık ve daha çok borca battık kazandınız dediler masraf dediler 6 bin istediler yatırdık sürekli masraf deyip yüklü miktarda ödeme istediler hepsini yatırdık hiçbir şekilde ödeme yapmıyorlar ve cevap vermiyorlar bir de çocuklarımız var biz böyle insanlar değiliz deyip yemin ediyorlar bu son ödemeniz deyip deyip duruyorlar bizi 170 bin tl'ye sürüklediler hiçbir şekilde geri dönüş sağlamıyorlar cevap dahi veremiyorlar arayıp şikayetinizi kaldırın ödemeyi geri yapacağız dediler ben şikayetimi kaldırdım 2 gündür hiçbir şekilde cevap vermiyorlar

Berfin
Berfin
24 Ekim 2024 05:55

Bakın ödemeyi yapıyorum bekleyin deyip duruyorlar sürekli başkalarına aktarıyorlar geri iade yapmazlarsa daha çok bilgi paylaşacağım.

Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Emel Zorlu Danışmanlık Yanıltıcı Kazanç Vaadi Ve Ekstra Ücret Talepleri

08 Şubat 2025 13:20

03 Ağustos 2024 23:32
ihaletakips isimli sahte bir siteden Paramı Geri Alamadım

Ödeme İadesinde Sorun Yaşatan Profesyonellikten Uzak İşletme

03 Aralık 2024 21:52
Betül sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2025 12:52