Devlet Kurumları Ve STK'lar Adıyla Dolandırıcılık Uzlaştırma Birimi Mesajı

20 Ağustos 2024 12:27

19 Ağustos pazartesi 2024 tarihinde saat 15.21'de tarafıma Ankara Çankaya adliye uzlaştırma biriminden:Sn. Musteki, uzlaşma kapsamındaki Ceza dosyanız Son günüdür mağdur Olmamak için arayınız. 0216***14' şeklinde bir mesaj geldi. E-Devlet ve UYAP dosya sorgulamadan baktığımda adıma açılmış herhangi bir dosya olmadığını gördüm. Ankara Çankaya adliye uzlaştırma biriminden hiçbir suçlamayı, adıma açılacak ya da açılmış olan hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar işlemlerini, alım-satım, devir, kefil işlemlerini ve bahis işlemlerini onaylamıyorum, sorumluluk kabul etmiyorum. Hiçbir ceza dosyam bulunmamakta olup, bu tür bir mesajla karşı karşıya kaldım. Herhangi bir suçlamayı, adıma açılabilecek veya açılmış olan hesapları, kredi başvurularını, para transferlerini, kumar işlemlerini, alım-satım, devir, kefil ve bahis işlemlerini onaylamıyor ve hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Ankara Çankaya adliye uzlaştırma biriminden adı altında şahıslar para talep ediyorlar. Mağdur kaldım. Onaylamıyorum, para talep ediyorlar.

Devlet Kurumları ve STK'lar Adıyla Dolandırıcılık Sayın Davalı Davanızın Son Günü Diye Mesaj Aldım

18 Ağustos 2024 17:09

12 Mart 2025 17:41