Tülay sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 17:45

Dagi Ankara Kızılay mağazasından iki ürün aldım. Üstünde yapışık olan etiketi kaldırdığımda, alttaki etikette ürünün daha da indirimli bir fiyatla satıldığını gördüm. İkinci üründeki etiketteki fiyat farkı yaklaşık 200 TL idi. O etiketi açarken yırtıldığı için görsel ekleyemiyorum. Ben alışveriş yaptığımda mağaza, 'indirimli ürünler satıyoruz' diyerek kapıda ve içeride büyük afişler asmıştı. Aradaki fark, ürünlerin üstüne daha fazla zam yapılarak satıldığını gösteriyor. Böyle bir ticaret anlayışı yalnızca Türkiye'de görülebilir. Bu marka, insanları yanıltmayı amaçlamış gibi görünüyor.

20 Şubat 2024 08:45 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Başvurunuz işleme alınmış olup en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Sağlıklı günler dileriz

20 Şubat 2024 10:02

Sayın Müşterimiz, Tarafınıza gerekli bilgiler aktarılmıştır. Dagi ailesi olarak mutlu günler dileriz.

22 Şubat 2024 10:09

Hiçbir gerekçeli açıklama yapılmadı Almış olduğum ürün stoklarda olduğundan önceden daha ucuza satıldığı, etiketinden de anlaşıldığı gibi şimdi ucuzluk yaptık diye sattıkları ürünün eski ucuz fiyatın üstüne zamlı etiket yarıştırıp müşterilere yutturmaya çalıştıklarını dolaylı yolla anlatmaya çalıştılar Yani Dagi mağazalarından bir daha alışveriş yapmamamız gerektiğini anladık

Ayca
18 Ocak 2024 22:08
Ankara Dagi Yanlış Etiket Fiyatı
Ankara Dagi Yanlış Etiket Fiyatı
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
26 Ekim 2023 15:02
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Kızılay Dagi Etiket Fiyatının Üstünde Fiyat İstiyor

Ayşegül
16 Mart 2024 12:47
Kızılay Dagi Etiket Fiyatının Üstünde Fiyat İstiyor
İrem sonuçtan memnun

İrem
21 Mart 2025 15:56
"Ürünleri hiç kullanmadığım ve denemediğim için iade edebildim ücret iadesi yapıldı. Teşekkürler..."

Muhammet
15 Ocak 2024 16:27