11 Haziran 2024 01:12

Yeni sahiplendiğim köpeğim için arkadaşım hediye olarak Çukurova pet'ten internet üzerinden alışveriş yaptı ürünler elime geldiğinde çok küçük bir kutu içerisinde sıkıştırılmış halde geldi tasması çok küçük tutma yerlerine elim asla sığmaz açmadım bile paketini fotoğraflardan görebilirsiniz kıyafetleri denetledim bile açık ara küçük gözle görülür şekilde ve direk arayarak beden değişimi için rica ettim ama kesin bir dille reddedildi ama WhatsApp üzerinden fotoğraf atabilirmişsiniz dediler attım açıklama olarak tasma için ambalaj deforme olduğu için iade alamayacaklarını beyan ettiler ki bana öyle geldi kutuya sığdırmak için sıkıştırıldığından başkasına satamazlarmış ki paketi açılmadı bile bende kendilerine o zaman bende istemiyorum bana bu şekilde sıkıştırılmış deforme geldi o zaman dedim ayrıca sonrasından en azından elimde kalmasın diye arkadaşıma hediye edeyim dedim ve elbisenin bir kısmı sökük dikilmemiş olduğunu dördüm ve tekrar WhatsApp dan yazdım beden için değişim yapmıyorsunuz bu kısmı sökük yırtık geldi diye ve cevap bile yazmadılar oysaki gerçekten sayfasını ve ürünlerini beğenmiştim beden olsaydı ben sökük kısmına takılmazdım ama bu denli çözümsüz bir firma için bende çözüm odaklı olamayacağım tüketici haklarında en ünlü marka ürünlerin bile değişim iade hakkı saklıyken bu şekilde kesin bir dille asla değişim iade yok denilmesi ve sebep olarak da kabul edilemez sebepler sunmaları hiç yakışmadı aynı gün başka bir firmadan aldıklarım da geldi ve küçük direk arayıp izah ettiğimde hemen yardımcı oldular gerçekten hiç yakışmadı.

11 Şubat 2024 23:03

17 Aralık 2023 11:43
Mint Caddebostan (Instagram) Değişim Süresinde Değişim Yapmadı.
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 12:58
Alican Petshop Kötü Paketleme Ve Hakaretle Karşılaşma
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 14:22

02 Mayıs 2024 11:26