Çorlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Özele Yönlendiriyor

03 Ağustos 2023 11:54

Alo 184 Tekirdağ Çorlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine kanal tedavisi yapılmış dişimde devam eden rahatsızlık için gittim. Dr.**'e dişimde kanal tedavisi yapıldığını lakin ağrının devam ettiğini söyledim kendisi röntgene gönderdi. Sonrasında bana 2. Kanal tedavilerinin bu hastanede yapılmadığını ancak diş çekimi yapabileceklerini söyledi.

Dışarıda özelde kanal tedavisi yaptırmam gerektiğini söyledi. Benim anlamadığım dışarıda Özel polikliniklerin sahip olup da kendilerinin olmadığı nedir acaba? Neden diş kurtarmak varken ve mümkünken çekmek istiyor. Anlamıyorum. Kendisinden bu konuda şikayetçiyim.

Veysel

Kanal tedavisinin yenilenmesini SGK tarafından ödenmediğinden 2. Basamak kurumlarda uygulanmamaktadır. Sadece üniversite diş hekimliği fakülteleri bu tedaviler ücreti karşılığında yapmaktadır.

Veysel

SGK nın ödemediği tedaviyi nasıl yapacaklar? Mevzuat dışına mı çıkacak... Şöyle ki bazı ilaçların geri ödemesi yok aynı böyle bir durum

Ercan
Ercan

Ne alakası var koskoca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sadece diş çekimi yapılması için mi açıldı onu da geçtim Dr. Muayene bile etmiyor sadece röntgene bakıyor özele gidebilirsiniz diyor biz bilmiyor muyuz özele gitmeyi keyfimizden mi sigorta Hastanesi'ne gidiyoruz?

Çorlu Adsm Doktor Mağduriyeti

20 Ekim 2024 13:30
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Çerkezköy Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kanal Tedavisi

30 Temmuz 2024 18:23