18 Mart 2024 21:27

Corby anka cx018 drone nun sağ arka motoru bozuldu. Hiçbir yerde veya sitede bulamadım. Sadece Çin e-ticaret sitelerinde satılıyor. Ancak oradan da almak istemiyorum. Yedek parçasını nasıl bulacağım. Motoru bozulunca ürünü çöpe mi atalım. Distribütörü olan firmanın bu konuyu çözmesini istiyorum.

19 Mart 2024 08:26 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

19 Mart 2024 10:40

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

19 Mart 2024 11:35

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

Aytekin
Aytekin
19 Mart 2024 11:40

Pınar hanıma teşekkürler ürünü servise göndereceğim tamiratinı yapacaklarını söylediler inşallah ta öyle olur.

Hakan sonuçtan çok memnun

Corby Drones Cx018 Anka Drone Motor Arızası.

18 Haziran 2023 08:50
"Corby dronu severdim; tasarım ve kullanım kolaylığına hayrandım. Ancak şimdi bu beğendiğim özellikleri geride kaldı. Artık corby den daha çok, markasına büyük bir özen ve ihtimam gösteren, markaýı, ikurumsal yapıyı temsil eden destek ekibine hayranım. Markayı marka yapan ürün değil ekiptir. Hızlı dönüşleri, ilgileri, inisiyatif ile çözüm üretmeleri etkileyici. Ürünü çok hızlı yaptılar, çok teşekkür ediyorum."
Gökhan sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2024 02:05
"Müşteri hizmetlerinden burhan beye çok teşekkür ederim gerçekten ilgi alaka iyi ki bu markadan alışveriş yapmışım"
Corby Drones İki Üç Uçurma Da Motor Yandı
İsmail sonuçtan çok memnun

Corby Drones Sol Arka Pervane Zor Dönüyor!

26 Şubat 2025 12:08
Corby Drones Sol Arka Pervane Zor Dönüyor!

08 Şubat 2025 14:13