Şikayet Webhelp İşin Olsun WP Yanıltması

22 Mayıs 2024 23:31

Kariyer.net üzerinden Webhelp adı altında paylaşılan bir ev ofisi işine başvuru yaptım, geri dönüş yaptılar ve olumlu sonuçlandı. Meğerse kendileri adıma banka hesabı açıyormuş. Adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, Papara hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden tarafım sorumlu değildir. Başıma gelebilecek sıkıntılar için kendimi güvene alabilmek amacıyla bu şikayet dilekçesini açmaktayım.
Vermiş olduğum bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya yapılacak yasadışı herhangi bir işlem, kimlik bilgim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim.

22 Mayıs 2024 23:25

İşin olsunda webhelp adı altında paylaşılan bir Home ofis işine başvuru yaptım geri dönüş yaptılar form gönderdiler meğersem kendileri adımıza banka hesap açıyormuş. Kişisel bilgilerimi mail olarak iletmemi ve daha sonra belgeleri elektronik imza ile onaylamamı mail aracılığı ile tarafıma ilettiler. Adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, Papara ®️ hesabı veya tapu arsa, iş yeri çek senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden tarafım sorumlu değildir. Başıma gelebilecek sıkıntılar için kendimi güvene alabilmek amacıyla bu şikayet dilekçesini açmaktayım. Vermiş olduğum bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı banka kredisi abonelik adıma açılmış şirket veya yapılacak yasadışı herhangi bir işlem kimlik bilgim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu sayfadaki şikayetimle resmi olarak bilgilendirmiş bulunuyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ve rica ederim.

22 Mayıs 2024 23:19

Kariyer.net webhelp adı altında paylaşılan bir Home ofis işine başvuru yaptım geri dönüş yaptılar olumlu sonuçlandı meğersem kendileri adımıza banka hesap açıyormuş. Kişisel bilgilerimi mail yoluyla iletmem gerektiğini ve ilettikten sonra belgeleri onaylamam için elektronik imza gerektiğini mail aracılığı ile tarafıma ilettiler. Adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, Papara ®️ hesabı veya tapu arsa, iş yeri çek senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden tarafım sorumlu değildir. Başıma gelebilecek sıkıntılar için kendimi güvene alabilmek amacıyla bu şikayet dilekçesini açmaktayım. Vermiş olduğum bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı banka kredisi abonelik adıma açılmış şirket veya yapılacak yasadışı herhangi bir işlem kimlik bilgim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu sayfadaki şikayetimle resmi olarak bilgilendirmiş bulunuyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ve rica ederim.

23 Mayıs 2024 09:58 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Buse Hanım, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gün içerisinde sizi aradık fakat ulaşamadık. Yarın tekrar irtibata geçeceğiz. İyi günler dileriz.

Can

Devam ediyor musunuz