Aras sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2023 17:38

Elimin üzerindeki gül dövmesini, farklı bir dövme ile cover up yapmak için gittiğim Cleopatra İnk Bakırköy hayattaki en büyük pişmanlığım oldu! Elimin ve kolumun üzerine yapılan ayıplı dövmeler yüzünden insan içine çıkamaz oldum! 24 yaşımdayım ve yeni evlendim. Yaklaşık 2-3 senedir elimin üzerindeki dövmeyi profesyonelce değiştirebilecek (cover up) bir dövmeci veya dövme stüdyosu aramaktaydım. İnternet üzerinden bu markanın reklamını gördüm ve eşim ile birlikte Bakırköy stüdyolarından randevu alıp gittik. Sonrasında "e***" adında tasarımcı arkadaş ile tasarım yapmak için oturduk. E*** bey dijital tasarım yaparken artık sistemin değiştiğini, artık her türlü dövmenin en güzel şekilde kapandığını, siyahın bile üstüne beyaz boya yapıldığını söyledi.
Cleopatra markasının zaten cover up markası olduğunu söyledi. Bizim için yurt dışından özel olarak dövme sanatçısını getireceğini söyledi. Biz de ne yazık ki inandık. Sonrasında bir tasarımda karar verdik ve tasarım normalde 30-35 bin tl arası olacakken sözde indirimle 25 bin tl'ye anlaştık. Önden 1.500 TL Deposite aldılar ve dövme tamamen 5-6 seansta bitecek ve 25 bin tl her seansta taksit taksit ödenecek diye anlaştık. Sonrasında dövmeyi yaptırmak için gittiğimde dövmeci arkadaş dövmeyi 1 günde bitireceğini söyledi. Bende 5-6 seans diye anlaşmıştık dedim. İçeriden müdür geldi. Görüştük ve ne yazık ki bugün en az 10 bin ödeme almamız gerekiyor dediler. Bende veremeyeceğimi söyleyince depozitomun yanacağını ve bu şekilde işleme başlayamayacaklarını söylediler. Bende inandım yine bunlara, olan oldu. 2 haftalık bir süreç içerisinde dövmenin tamamı bitti. 5-6 seans diye anlaştığımız işi 2 seansa sıkıştırdılar ve dövmenin tasarımla alakası yok! Bakırköy şubesi tasarım görsellerimi vermiyor.
Kendileri de farkında mahvettiklerinin. Sonuç olarak mahkemeye verdim firmayı, ve arabulucuk sürecinde yaptıkları ayıplı işi kabul edip 25.000 TL'yi geri iade etmek istediler. Bir elin bir kolun bedeli 25.000 TL mi? Maddi, manevi olarak dava açtım hakkımı sonuna kadar arayacağım. O yüzden daha fazla detay veremiyorum burada. Görseller zaten her şeyi açıklıyor. Dövme daha yeni.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Ömer
Ömer

Geçmiş olsun ben de onlarda yaptırdığım iki dövmeyi üç yıldır düzelttirmeye çalışıyorum.

Hangi şubesinde yaptırdınız?

Geçmiş olsun benimde başımdan başka bir dövmecide böyle bir olay geçti dava sürecine hazırlanıyorum dövmemin 5. Günü yarım kol bir dövme bu süreç hakkında aklımda birkaç soru var bana Instagram'dan ulaşabilir misiniz Instagram akifkrdd

Merhaba Instagram'dan yazacağım

Troll