Cihanpol Hastanesi Hastanede Ameliyat Sonrası Su Krizi Ve İlgisizlik

05 Kasım 2024 16:29

Mardin Kızıltepe Cihanpol Hastanesi'nde, 4. Kat kadın doğum servisinde eşim ameliyat oldu. Ameliyat sonrası tatsız tuzsuz bir çorba verdiler. Bunu normal karşıladık, vardır bir bildikleri dedik. Sonra dediler ki, eşinize bir bardak su içirin, sonra kaldırıp gezdirin. Odada su yok dedim, bir tane su rica ettim. Koskoca hastanede personelin verdiği cevap, 'Suyunuzu gidip dışarıdan almanız gerekiyor' şeklinde oldu. Ben de dedim ki, '20 bin tl aldığınız hastaya bir şişe su veremiyor musunuz? ' dedim, 'Veremiyoruz, gidin yönetimle konuşun' şeklinde cevap aldım. Yazıklar olsun, koskoca hastane bir şişe su veremiyor. Odaların hali zaten içler acısı.

Uğur

CİMER dahil her yere şikayetde bulundum bunun takipçisi olacağım memur olarak çalıştığım ve eşimin çalıştığı iki kurum tüm personeli bu durumu anlatıp bilgilendirelim tüm medya kuruluşlarına CİMER sonucu geldiğinde nasıl bir sonuç alındığı bilgilendireceğim yayılmasını sağlamak Allah hiç kimseyi o piskolojiye düşürmesin

Uğur

Eşimin hamileliğini öğrendiğimiz ilk günden itibaren periyodik olarak kadın doğum uzmanına kontrole gidiyorduk, riskli bir gebelik olduğunu söyledi doktorumuz. Bu durumda hafta sonu herhangi bir aksi durumda ne yapabiliriz nasıl bir yol izleyeceğimizi sorduk ebelerin olduğunu acil bir durumda geleceklerini söylediler. 01.12.2024 eşinin çok aşırı kanaması oldu vakit kaybetmeden hastaneye gittik 16:00 giriş yaptık ebe, doktor gelemiyor yurt dışında dedi. Eşimin ciddi kan kaybettiğini söylememize rağmen tansiyonunu bile ölçmediler, hiçbir müdahale yapılmadan başka yere gidin denildi. Eşimin ve bebeyin hayatın tehlikeye attılar, gerekli tüm yerlere şikayetlerde bulunacağım. Sadece ticarethane olarak faaliyet gösteren sözde hastane olduğu için bize sordukları tek şey, giriş yaptırdınız mi oldu. Vakit kaybı, ilgisiz tutum, gerekli hiçbir müdahalenin yapılmaması ve bir çok şey.

Metrolife Hastanesi Mağduriyetim

07 Haziran 2024 00:01
İsa sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Hospital İhmalsizliği İnsan Hayatını Hiçe Sayması

06 Şubat 2024 02:29