Cihan Tıp Merkezi Doktorun İlgisiz Ve İnsanları Mağdur Etmesi

02 Mayıs 2023 23:23

Özel Cihan Tıp Mehmet ***Doktor 10 sene önce iki ablamın doğumunu yaptırdı. Çok kişi öve öve gittik ancak çocuğum 15. Haftalık iken hasta olduğunu gelişmediğini söyledi ancak geçen 15 haftanın hepsinde çocuğun kalp sağlığı iyi her şey yolunda denerek işlem görüldü. Ta ki 13 hafta gelirken kan tahlilini vs orada yaptırdık. Sözde kan tahlilinde down sendromu olarak çıktı dedi. Elimize bir kağıt verdi. Telefon verdi. Bunu ara ya 6500 TL orada yaptır ya da Z**k** karnından şu aldır dedi. Yani tabi ilk çocuk olduğu için hemen 6500 verip yaptırdık testi. Sonra 15 haftaya kadar çocuğun gelişip gelişmediğini hiç takip etmedi. Eşim sürekli kusma, kaşık ağrısı şikayetiyle gitti, normal dedi. Başından savdı, hasta ile ilgisi sıfır. Bir kere olsun renkli ultrason ile ense kalınlığı vs. Bakamadı. Son gittiğimizde çocuk oluşmamış, acil alınması gerekli dedi. Yani başka doktora gittik, dalga mı geçiyorsunuz siz, kaçak bir yere mi gittiniz, bu 10 haftada belli olur. Çocuğun acil alınması gerektiğini söyledi. *** bey vicdan yokmuş gibi çocuğu aldır dedi. Yani sanki bir çöp, ya karşıdaki kişinin hiç şeyi yok, ya gereksiz ilgisiz, her ne sorarsan sor normal diyen, hasta muayene etmeyen, sadece kalp sesini dinleyip iyi diyen geçen bir doktor. İlgi alaka sıfır, hastane ilgi alaka sıfır. Gittiğime gideceğime bin pişmanım ve verdiğim her bir parayı helal etmiyorum. Eşimin çektiği acıya mı üzüleyim, yoksa çocuğumun alınmasına mı üzüleyim bilemedim. Verdiğim bir dünya para çabası.

profile profile