İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Cif Ultra Kır Ve Yağ Ürünü

Cif Ultra Kır Ve Yağ Ürünü
19 Eylül 2024 12:26

Cif Ultra anında etki kır ve yağ sökücü hızlı x2 güçlü ürünün üzerindeki ambalaj da araçlar içinde geçerli olduğunu söylemiş. Aracımı daha iyi temizler diye ürünü kullandım. Aracımın üzerinde kimyasal leke bıraktı ayrı günlerde 2 3 defa oto yıkamasa yıkattım aracımı yinede kimyasal lekeler geçmedi. Aracımı dün pasta cila uygulaması yapmak zorunda kaldım ve 5bin tl zarara girdim. Cif ten şikayetçiyim. Zararın karşılanmasını istiyorum

19 Eylül 2024 12:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

19 Eylül 2024 12:31

Tamam bekliyorum

17 Aralık 2024 13:57

Bir çözüm veya zararımı karşılayacak mısınız acaba? Araç hala aynı durumda

Murat

Yaptım verilen cevap maalesef olumsuz önce aracın bir tarafında deneyecekmişim hemen sürüp durulacakmiisim. Yani kullanıcı hatasıymış neyi nasıl kanıtlayacaksın

Murat

Bana verilen cevap önce aracın bir parçasında deneyecekmişim sorun olmazsa diğer parçalarda kullanabilirmis. Beni müşteri olarak değil sanki Unilever k. Kontrol elemanı olarak görüyor, benim aracım veya ben sanki onların test merkeziyim, bu cevapla veya arka yazdıkları not ile ürünün sorunu ortadan kalkıyor direk kullanan suçlu oluyor, maalesef

Murat

Aynı sorun benim araçta oldu ne yapacağız bilmiyorum

Şikayet oluştur

Abdulkerim sonuçtan hiç memnun değil

Cif Ultra Araç Yüzeyinde Kalıcı Lekeler Bıraktı

Abdulkerim
12 Ekim 2024 02:35
Cif Ultra Araç Yüzeyinde Kalıcı Lekeler Bıraktı
Tc Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Cif Ultra Aracımda Kalıcı Leke Oluşturdu, Zararımın Karşılanmasını İstiyorum

Tc Yüksel
14 Haziran 04:15
Asli sonuçtan hiç memnun değil

Davlumbazda Kalıcı Leke Bırakan Cif Ultra Yüzünden Mağdur Oldum

Asli