Enes sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Pro'da Rahatsız Edici Trim Sesleri

13 Ekim 2024 15:10

Merhaba, Chery tiggo 8 Pro excellent kullanıcısıyım. Yolda giderken araçtan trim sesleri, şoför koltuğundan tutunda diğer tüm koltuklardan ses geliyor ve ister istemez insanı rahatsız ediyor. Aracım daha 9 bin kilometrede ve bu sesleri duymak hiç hoş değil. Bu konu hakkında destek çözüm istiyorum. Araç sürerken Konfor istiyorum. Çok bir şey değil torpidodan bile trim sesleri geliyor. Gerçekten benim için hayal kırıklığı oluşturan bir durum bu. Yetkililerin çözüm için gerekli aksiyonları alması gerektiğini düşünüyorum.

23 Ekim 2024 10:55

Merhaba, Chery tiggo 8 Pro excellent paket araç kullanıyorum. Aracım henüz 10 bin km de olmasına rağmen araç içindeki gıcırtı plastik parçalardan gelen sesler ön konsoldan gelen sesler yüzünden aracımı konforlu bir biçimde süremiyorum. Sadece yüksek sesle müzik dinlediğim zamanlarda ses duymuyorum ancak kullanıcı olarak biz bu arabaya dünya para ödeyip alıyoruz. Karşılığında bu olmaması gerekiyor. 22.10.2024 tarihinde atmo Ümraniye servisine gittim bu sorunlarla alakalı yağ sürdük sprey sıktık dediler ancak sorun hala düzelmemiş ayrıca direksiyon simidi ön konsol hep yağ izleri olmuş bari temizlenseydi. 5 Ekim 2024 tarihinde aceavto servisinde parça sipariş edildi. Hala bir haber bile yok parçalardan. 20 gün olmuş hala parça gelecek diye bekliyoruz. Süreci hızlandırabilecek hiçbir aksiyon alınmıyor. Servis ön konsoldan plastikten gelen seslere müdahale edemiyoruz diyor. Yahu nasıl edemiyorsunuz? O zaman biz bu arabaya neden para verip aldık. Müdahale edebiliyor olmanız lazım. Gerekirse konsolu komple değiştirin. Aracım garantisi devam ediyor. Garanti kapsamında yapın o zaman. Ses çıkartan parçaları yenileriyle değiştirin o zaman. Yeni araba verin o zaman. Ancak siz sadece mağdur ediyorsunuz. Ve karşılığında hiçbir hizmet alamıyorum. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşmanız gerekiyor. Ben mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Jest bile yapmıyorsunuz. Karşıdaki müşteriyi memnun etmek için bakım hediye edin bir şeyler yapın ama müşterinizi mağdur etmeyin.

14 Ekim 2024 10:47 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Enes Ö. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

14 Ekim 2024 12:06

Merhaba, Enes Ö. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

15 Ekim 2024 10:14

Merhaba, Enes Ö. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

28 Ekim 2024 13:41

27 Kasım 2024 11:34

Merhaba, beni 15-20 gün önce aradınız ve 23.11.2024 tarihinde sipariş edilen parçalar aceavto bayisine ulaşacaktır dediniz. Bayiyle görüştüm ve bayi bizim bir bilgimiz yok diye dönüş yapıldı. Bu konuda aşırı rahatsızım Chery Türkiye bayiler arasında iletişim eksikliği mevcut. Müşteri yanlış bilgilendiriliyor. Parçaların geliş süresi bir hayli uzuyor. Aracımla ilgili ciddi problemlerin olmasına rağmen kronik diyerek geçiştirilmeye çalışılıyor ve Chery Türkiye uyuyor. Arabamda Konfor yok sanki otobüs kullanıyor gibi hissediyorum ve servislerden gerekli desteği göremiyorum. Ümraniye atmo servisine aracımı götürdüğümde yağlama işlemi yapılmış ancak arabanın her yerini yağ yapıp bana o şekilde teslim edildi. İnsan yıkatıp teslim eder. Her konuda eksiksiniz ve beni memnuniyetsiz durumlara sokuyorsunuz.

02 Ocak 2025 12:44

Merhaba Enes Ö. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

İbrahim sonuçtan çok memnun

Tiggo 8 Pro Sunroof Ses Sorunu

İbrahim
01 Kasım 2024 16:21
"Şikayetimle yakından ilgilenen ve ilgili birime ileten funda hanıma, servis içerisinde ilgi gösteren cemal bey ve Zeynep hanıma teşekkür ederim. Sorunum çok kısa bir sürede çözüldü tek eksik aracımın temizlenmeden verilmesi oldu umarım bu konuya ağırlık verilir."

Metin
15 Nisan 2024 19:45