Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Bursa İzmoto Ve Servis Agi

Çağatay
08 Eylül 2023 13:15

Ben 29.06.2023 tarihinden bu yana Bursa izmoto'nun yetkililerinden egzoz bekliyorum. Bu konuda bana 2 haftaya gelir 3 haftaya gelir dendi. Bakın olay çok başka yerlere gitti. Servis kaydı temmuz ayında açılmış ve ben 2 aydır bir adet yedek parça bekliyorum. Şimdi bu saatten sonra ya benim artık işimi çözersiniz ya da ben dava açma hakkımı kullanırım. Ayrıca ben bu motoru 2 aydır kullanmamama rağmen garantisi işliyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmama az kaldı. Yeter, sinir krizleri geçiriyorum artık. Attığım fotoğraf Uğur Motorlu Araçlara 17 Ağustos'ta atılan bir mesaj.

19 Ocak 2024 01:20

CFMOTO 2022 nk 250 motora sahibiyim 10000 km kullandım önce garantiden egzoz değişti saplaması kırıldı kimse ilgilenmedi orijinal servisi blok inecek dedi Uğur motorlu araçlara ulaşmak için zaten seçilmiş kişi olmanız lazım bu kadar nefret etmedim hiçbir şeyden dava açmaya kadar ilerleyeceğim. Şu an da bulunduğum sorun ise radyatör fanım ses çıkartıyor, dönerken zorlanıyor bu kadar dandik bilmezdim umarım benimle müşteri gibi ilgilenirler para kaynağı değil. Ayrıca Uğur motorlu araçlardan mustafa beyle bayağı bir muhabbetim oldu umarım bunu da dikkate alırsınız son konuşmamız da şu idi . eğer 3 aydır beklediğim egzozumu göndermez iseniz dava açacağım tabi şu an kargoya verildi pazartesi elinizde olur teşekkürler umarım birazcık da olsa ilgilenirsiniz.

08 Eylül 2023 17:38 (Şikayetten 4 saat sonra)

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
21 Haziran 2025 12:00

13 Temmuz 2025 18:39
bes-aydir-gelmeyen-egzoz-ve-ilgisiz-yetkililer-1.jpg
Eren sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Kronik Egzoz Sorunu

10 Haziran 2024 16:48
Halil sonuçtan çok memnun

Halil
25 Ekim 2023 11:35
"Küçük bir karmaşa sonucu çözüldü, teşekkürler."

Yusuf
19 Mayıs 2024 20:24